Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unul din cei mai periculosi interlopi romani, executat silit de victime

Antena3 Antena3,
Unul din cei mai periculosi interlopi romani, executat silit de victime

Botosaneanul Ioan Clamparu, inchis in Penitenciarul Rahova si considerat unul dintre cei mai periculosi interlopi romani, va fi executat silit pentru despagubirea victimelor, informeaza Monitorul de. continuă pe Antena3

La 13 ani, are 18 medalii la judo. Tainele sportului dur, explicate de Andrei, unul dintre cei mai talentati sportivi romani

Micul judocan Andrei Moga are 13 ani si este elev al Clubului Sportiv Scolar din Targoviste. Face judo de la varsta de 7 ani, mai intai inspirat de fratele sau mai mare cu zece ani, iar apoi din pasiune si talent. Acum, este dublu vicecampion national la juniori, iar anul acesta a devenit al cincilea cel mai bun sportiv din Europa, in cadrul Campionatului Balcanic de Judo U15. in total, in cei sase ani de judo, a obtinut 18 medalii.

Unul dintre cei mai bogati romi din Timisoara invinge si din mormant statul roman. Miza: 200.000 de euro pentru un teren luat cu acte false

Primaria Timisoara trebuie sa recupereze peste 800. 000 de lei de la membrii clanului Carpaci care au luat cu acte false un teren al primariei si l-au folosit timp de sase ani.

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata

Inventatorul greco-american, Elie Aghnides a adunat o avere pe urma inventiilor sale inteligente. Una dintre cele mai neobisnuite creatii ale sale a fost Rhino, un vehicul cu patru roti construit pentru a patrula si a apara terenurile fara de drumuri din Alaska si Canada. Construit in anul 1954, vehiculul cu motor de 110 cai putere, [] Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai buni oameni din istorie

Cei mai buni oameni din istorie. Sefi de stat, lideri religiosi sau chiar oameni simpli, aceste persoane au demonstrat ca nu exista limite atunci cand iti propui sa faci bine si sa schimbi lumea.

Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori

Un nou studiu confirma tendinta utilizatorilor de BlackBerry de schimba cel mai rar un smartphone in comparatie cu alti utilizatori de telefoane inteligente. in fiecare an, fiecare producator, fara exceptie, lanseaza noi smartphone-uri. Acestea includ specificatii actualizate, un design mai compact si atragator combinat cu performante sporite. Din acest motiv, multi dintre noi s-au obisnuit [] Utilizatorii de BlackBerry sunt cei mai conservatori Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

RAPORT Persoanele infectate HIV/SIDA si dependentii de droguri, printre cei mai discriminati romani. Politicienii, in topul celor care discrimineaza

Persoanele care sufera de HIV/SIDA, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice se numara printre cele mai discriminate din Romania, potrivit celui mai recent raport publicat de Consiliul National de Combatere al Discriminarii CNCD). Mai exact, doi din trei romani considera ca fenomenul discriminarii este larg raspandit la noi in tara.

Avem cei mai sarmani pensionari: Pensia medie lunara in Romania este de 200 de euro, in Franta e 1.032 de euro

Peste o treime 35%) dintre varstnicii romani prezinta risc de saracie si excluziune sociala, aproape dublu fata de Uniunea Europeana in ansamblu, in conditiile in care pensia medie lunara in Romania.

Sinceritatea unui chef din Londra: Romanii sunt foarte focusati pe perceptie si pe cum suna meniurile, decat pe calitatea metodelor de gatit

Chef Bjorn van der Horst, unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Londra, a stabilit conceptul culinar al unuia dintre noile restaurante din Bucuresti. Cu aceasta ocazie, el a vorbit pentru Wall-Street. ro despre cum a perceput mentalitatea romaneasca.

Cei mai intalniti furnizori de internet fix in gospodariile din Romania: RCSRDS detine 53% din piata, mai mult decat Telekom, UPC si toti ceilalti furnizori din tara la un loc

RCSRDS este cel mai frecvent intalnit furnizor de internet fix in gospodariile din Romania, cu o cota de piata de 53%, mai mult decat Telekom 26%), UPC 11%) si toti ceilalti furnizori 11%) la un loc, potrivit unui studiu privind utilizarea serviciilor de internet fix - utilizatori persoane fizice, realizat de catre Mercury Research pentru ANCOM. Studiul, facut public joi de catre autoritatea de reglementare, a fost realizat in perioada octombrie-noiembrie 2014, pe un esantion de 1469 de persoane care au si folosesc conexiune de internet acasa, reprezentativ la nivel national pentru populatia cu varsta de peste 16 ani. Tarife: Abonatii RCSRDS platesc pentru un abonament de Internet Fix in medie 31 lei pe luna. Cei care au abonamente de internet fix de la Telekom platesc in general in jur de 37 lei pe luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )