Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter, in Marea Britanie. Lordul Ballyedmond tocmai daduse in judecata compania care contruise elicopterul, pe motiv ca. continuă pe Antena3

Cum a construit Vladimir Putin, probabil unul dintre cei mai bogati oameni din lume, un imperiu ilicit

Presedintele rus Vladimir Putin este, potrivit multor standarde, un lider bogat; cu toate acestea, cifra exacta a averii sale este ascunsa cu iscusime. in timp ce raportul oficial al presedintiei il portretizeaza pe Putin asemenea unui presedinte mai degraba umil, unele analize ale expertilor arata ca liderul rus ar avea o avere fabuloasa, de 40-70 de miliarde de dolari, facandu-l susceptibil la a fi cel mai bogat om de pe planeta.

Paul Popa, unul dintre cei mai periculosi romani urmariti international, locotenentul ...

Paul Popa, cunoscut drept mana dreapta a cunoscutului infractor grec Konstantinos Passaris, a fost descoperit intr-un penitenciar in Spania, sub o identitate falsa. Este vorba despre cel care l-ar fi ajutat pe Passaris sa evadeze dintr-o inchisoare din Grecia si i-ar fi dat apoi un pistol cu care acesta a impuscat doi politisti, la Spitalul general de stat din Atena. Paul Popa este originar din judetul Bacau si este cunoscut si sub numele de Mario Raducan. Paul Popa reusit sa intre in .

Caru' cu Vedete: Unul dintre cele mai longevive cupluri din Romania s-a destramat peste noapte; S-a certat Piti cu Mutu din cauza Vicai Blochina? Ce spune blonda; Nicoleta Luciu s-a ingrasat 12 kilograme! N-o sa crezi cu ce s-a indopat

E mare scandal intre cumnatele! Doua prezentatoare TV sexy au ajuns la cutite din cauza unui Don Juan ranit in orgoliu. Prietene la catarama. Jean Claude Van Damme, filmare secreta la Balea! Cum arata megastarul la 54 de ani. Surpriza de proportii, ieri, pentru turistii care s-au aflat la Balea Lac.

Unul dintre cei mai mari fizicieni raspunde la intrebari despre teleportare si teoria care va explica Universul

Michio Kaku, unul dintre cei mai respectati fizicieni ai vremurilor noastre, a decis ca e dispus sa le raspunda curiosilor si a acceptat sa faca asta pe Reddit. A generat aproape 6. 500 de comentarii si a raspuns la intrebari despre viitor, inteligenta artificiala si viata pe alta planeta.

Ce ne asteapta in viitor: unul dintre cei mai mari fizicieni, despre teleportare si teoria suprema care va explica Universul

Michio Kaku, unul dintre cei mai respectati fizicieni ai vremurilor noastre, a decis ca e dispus sa le raspunda curiosilor si a acceptat sa faca asta pe Reddit. A generat aproape 6. 500 de comentarii si a raspuns la intrebari despre viitor, inteligenta artificiala si viata pe alta planeta.

Un oligarh ucrainean a fost arestat la Viena. Era vanat de FBI din anul 2006

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Ucraina Dmitry Firtas, a fost arestat in Viena, la cererea autoritatilor americane, anunta surse judiciare austriece, citate de Vedomosti. ru.

Unul dintre pasagerii cu pasaport fals din avionul disparut este iranian.

Politia malaysiana l-a identificat pe unul din cei doi barbati care aveau pasaport fals la imbarcarea pentru zborul avionului Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Boeing se implica in cautarea avionului apartinand Malaysia Airlines Este un iranian de 19 ani suspectat ca vrea sa migreze in Germania, arata politia. Nu credem ca ar fi membru al vreunei grupari teroriste si credem ca incerca sa emigreze in Germania, a .

Vladimir Putin nu tine cont de ingrijorarile oligarhilor si economistilor rusi privind impactul sanctiunilor economice din partea Occidentului

Inalti oficiali si unii dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Rusia incearca sa evalueze impactul economic al unor eventuale sanctiuni pe care le-ar impune SUA si UE, insa surse apropiate situatiei afirma ca presedintele rus Vladimir Putin nu le asculta temerile.

Avionul Malaysia Airlines disparut. Unul dintre pasagerii suspecti este iranian, fara legaturi cu vreo retea terorista (politia)

Politia din Malaezia a anuntat, marti, ca l-a identificat unul dintre cei doi barbati care s-au imbarcat cu un pasaport fals la bordul Malaysia Airlines MH370 disparut de mai mult de trei zile. Este un iranian in varsta de 19 ani suspectat ca dorea sai emigreze in Germania.

Avionul disparut: Unul dintre pasagerii suspecti este iranian de 19 ani, fara legaturi teroriste

Politia malaysiana a anuntat marti ca l-a identificat pe unul dintre cei doi barbati imbarcati cu un pasaport fals la bordul unui avion Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, precizand ca este un iranian de 19 ani suspectat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )