Libnet.ro
UNICEF

19:30

Unul dintre cei mai buni baschetbalisti romani, proiecte noi la noi in tara

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai buni baschetbalisti romani, proiecte noi la noi in tara

Vlad Moldoveanu, unul dintre cei mai buni baschetbalisti romani, vrea sa aduca excelenta in baschet in Romania. continuă pe Antena3

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

Cum si-a rasplatit George Clooney cei mai buni prieteni. Cati bani le-a facut cadou, intr-o perioada dificila

Cand vine vorba de cadouri, celebrul actor George Clooney impresioneaza pe toata lumea. De curand acesta a marturisit ca si-a premiat 14 prieteni cu sume colosale pentru a le multumi pentru ca l-a ajutat la greu in tinerete. Cati bani le-a facut cadou George Clooney celor mai buni prieteni in anul 2013, starul de cinema .

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

Cum a ajuns sa arate Bobby Ewing din Dallas, la 71 de ani. Mai sa nu il recunoasca fanii

La inceputul anilor 90, Patrick Duffy, Bobby Ewing din Dallas, era unul dintre cei mai razvniti barbati din lume, personajul din serialul american propulsandu-l atat in inima multor femei, cat si in lumea cinematografica. A trait insa atatea drame cate a pus in scena, iar astazi, la 71 de ani, dupa multe suferinte, a ajuns .

Telescopul Arecibo din Puerto Rico, unul dintre cele mai mari din lume, demontat dupa 57 de ani de existenta

Telescopul Arecibo este unul dintre cele mai mari din lume si a folosit la numeroase descoperiri din domeniul astronomiei, dar perioada sa de glorie s-a incheiat si va fi demontat din cauza unor deteriorari ale structurii care nu pot fi remediate si care pun in pericol pe oricine ar incerca sa se apropie de zona respectiva.

Ilie Nastase, viata de nabab. Pe ce a cheltuit 15.000 de euro, in doar cateva ore

Ilie Nastase ramane unul dintre cei mai buni jucatori din istoria tenisului si, cu siguranta, cel mai non-conformist. A fost primul lider al clasamentului ATP, Nasty a castigat US Open in 1972 si Roland Garros in 1973. Are in palmares nu mai putin de 83 de titluri ATP doar in proba de simplu. Plus o .

Noi zboruri Bucuresti - Milano Linate, la preturi mai mici de 10 euro

Unul dintre cei mai cunoscuti operatori aerieni in tara noastra a anuntat recent lansarea unor noi zboruri catre Milano Linate, la preturi pornind de la 9,99 eurosegment.

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia.

Manastirea Lainici, in carantina. 7 calugari s-au infectat cu coronavirus, iar unul dintre ei a murit

Manastirea Lainici a intrat in carantina, dupa ce 7 persoane din randul personalului lacasului de cult au fost confirmate cu COVID-19, unul dintre calugari murind.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )