Libnet.ro
UNICEF

08:00

Unul dintre cei mai consacrati antrenori de atletism din Romania, in stare critica: Familia face apel pentru donare de sange

B1 B1,
Unul dintre cei mai consacrati antrenori de atletism din Romania, in stare critica: Familia face apel pentru donare de sange

Unul dintre cei mai mari antrenori ai atletismului romanesc trece prin clipe grele. Nicolae Marasescu este internat la Spitalul Colentina din Bucuresti, iar familia acestuia face apel la donare de. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cunoscuti antrenori din Romania e in stare critica. Nicolae Marasescu trece prin momente grele

Unul dintre cei mai mari antrenori ai atletismului romanesc, Nicolae Marasescu, trece in aceste clipe prin momente grele, fostul secretar de stat in MTS aflandu-se internat in stare.

IMAGINI SOCANTE: Un SUV loveste in plin un ELAN, intr-unul dintre cele mai DURE accidente filmate (VIDEO)

Un elan a fost lovit in plin cu viteza de un autoturism de tip SUV pe o autostrada din statul american Colorado. O femeie a reusit sa surprinda momentul cand animalul intra in trafic si este.

[P] Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

FOTOGALERIE IMPRESII DIN SERBIA Exit Festival, unul dintre motivele pentru care ar trebui sa vizitezi Serbia

La mai putin de 700 de km de Bucuresti, la cetatea Petrovaradin din orasul sarbesc Novi Sad, s-a desfasurat saptamana trecuta cea de-a 16-a editie a festivalului Exit Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume. Tema editiei din acest an a fost Exit Magic si a adus laolalta in cele 4 patru zile de festival in jur de 200. 000 de persoane. Pe scenele festivalului au urcat, printre altii, David Guetta, The Prodigy, Wiz Khalifa, Nina Kraviz, dar si doua formatii romanesti - RoadKillSoda si Implant pentru Refuz.

FBI inchide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie

Dupa 45 de ani deinvestigatii,FBIa decis sa renunte la uncaz nerezolvat. Este vorba de povestea lui DB Cooper, un barbat, care, in 1971, a preluat controlul uneiaeronavea companiei.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

Gianluigi Buffon, la o miuta pe plaja. Imagini superbe din vacanta italianului (VIDEO)

Gianluigi Buffon nu poate trai fara fotbal, asta este clar. Dupa un campionat european in care a demonstrat ca nu in zadar este in continuare considerat unul dintre cei mai buni portari din lume,.

Gafa care i-ar putea pune in fata plutonului de executie! Ce prostie au facut cei mai noi spioni ai lui Putin

Serviciul Federal rus de Securitate investigheaza 50 dintre cei mai noi recruti pentru un comportament responsabil, in conditiile in care nici macar nu si-au inceput cariera, scrie playtech. roAparent, acestia.

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Scenele din spatele unora dintre cele mai reusite fotografii nu sunt intotdeauna incantatoare. infiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O galerie aparuta de curand [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )