Libnet.ro
UNICEF

14:15

Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile

Antena3 Antena3,
Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile

Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile. Zvonuri despre inchiderea complexului comercial Vitantis din Capitala au tot existat in ultimii. continuă pe Antena3

Mars de protest, duminica, fata de modificarea legilor justitiei, inspirat de unul dintre mesajele Regelui Mihai: Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul

Un mars de protest fata de modificarile legilor justitiei este programat duminica, in Capitala, incepand cu ora 17. 00, pornind de la unul dintre mesajele Regelui Mihai, transmis in timpul discursului sau din Parlamentul Romaniei, in 2011 - Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul. Protestatarii sunt asteptati in Piata Victoriei, pana la ora 18. 00, iar de acolo acestia vor merge pe traseul Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Piata Natiunilor Unite - Parlament. Organizatorii, comunitatile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Asociatia Civica ProFest, Evolutie In Institutie, Declic, Coruptia ucide si Rezistenta TV, sustin ca marsul vizeaza si alte probleme, cum ar fi nationalizarea mascata a Pilonului II de pensii, modificarile codului fiscal, problemele din sanatate, educatie, infrastructura, economie, cultura, precum si faptul ca Gabriela Firea face un stat in stat din primaria Bucuresti, prin firmele infiintate de primarul general al Bucurestiului.

De ce isi cumpara haine de la second-hand unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Ingvar Kamprad este fondatorul retailerului suedez de mobila IKEA si unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, avand o avere estimata la 65 de miliarde de dolari. Potrivit saptamanalului suedez.

Unul dintre cei mai bogati canadieni, Barry Sherman, si sotia sa au fost gasiti morti in casa

Politia canadiana spune ca investigheaza mortile misterioase ale lui Barry Sherman, fondatorul companiei farmaceutice Apotex Inc, si a sotiei sale, Honey, unul dintre cele mai bogate cupluri canadiene, ale caror corpuri neinsufletite au fost gasite vineri in casa lor, relateaza Reuters.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost gasit mort intr-o pivnita alaturi de sotia sa

Un miliardar canadian si sotia sa au fost gasiti morti in urma cu putin timp la casa lor din Canada, in conditii pe care suspecte, relateaza BBC. Corpurile lui Barry Sherman si al sotiei sale.

Business report: Cartierul din Capitala unde pretul apartamentelor a crescut cu 7.000 euro de la o luna la alta;2017, anul-paradox: economia duduie, dar alarmele suna; Calea ferata prinde trenul investitiilor cu bani europeni

Inflatia mare ar putea duce dobanda BNR la 2% inca din luna ianuarie 2018. Economia se supraincalzeste. Ritmul galopant al. Deficitul de cont curent la 10 luni, in crestere cu 87%. Contul curent al balantei de plati a inregistrat pe primele zece luni ale anului in curs un deficit de.

Cartierul din Capitala unde preturile apartamentelor au crescut alarmant

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in noiembrie, atat fata de luna anterioara, cat si fata de perioada similara a anului trecut. Astfel, pretul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )