Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlottesville se declara admirator al Garzii de Fier

Antena3 Antena3,
Unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlottesville se declara admirator al Garzii de Fier

Un nationalist din Indiana, aflat in mijlocul demonstratiilor pentru suprematia albilor in Charlottesville, Virginia, a blamat violenta din oras si dar si al departamentului de politie. Ne. continuă pe Antena3

Unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlottesville, admirator al Garzii de Fier

Unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, soldate cu trei morti si aproape 40 de raniti, este Matthew Heimbach, figura importanta in extrema dreapta din Statele Unite si un admirator al.

A murit unul dintre cei mai cunoscuti cineasti (FOTO)

Cineastul, producatorul si scenaristul Basilio Martin Patino, unul dintre regizorispanioli,a incetat din viata la varsta de 86 de ani, informeaza EFE. Basilio Martin Patino.

Vedetele reactioneaza impotriva violentelor rasiale din Charlottesville, Virginia

In Charlottesville, Virginia, au avut loc violente stradale starnite de marsul suprematiei rasiale, de reprezentantii neo-nazisti ai extremei dreapta, confruntati de anti-protestatari. Vedetele de la Hollywood au reactionat imediat pe social media. Iata ce au avut de spus.

Fiica presedintelui Donald Trump condamna violentele din Charlottesville: Trebuie sa fim o singura tara unita

Ivanka Trump, fiica presedintelui american, Donald Trump, a condamnat, pe Twitter, rasismul, suprematia alba si neonazistii, la o zi dupa ce tatal ei a fost criticat dur pentru ca nu a condamnat direct protestele violente ale nationalistilor albi din Charlottesville .

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

Zbor cu probleme, la Sibiu. Un avion WizzAir s-a intors la sol, dupa ce o pasare a lovit unul dintre motoare

Un avion al companiei Wizz Air care urma efectueze un zbor cu ruta Sibiu - Londra, s-a intors la sol, la scurt timp de la decolare, iar zborul a fost anulat, dupa ce o pasare a lovit unul dintre motoarele avionului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )