Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre politistii implicati in moartea lui George Floyd a fost eliberat din inchisoare. A platit o cautiune uriasa

B1 B1,
Unul dintre politistii implicati in moartea lui George Floyd a fost eliberat din inchisoare. A platit o cautiune uriasa

In urma mortii lui afro-americanului George Floyd, 4 politisti albi din Statele Unite ale Americii au fost arestati. Unul dintre acestia a fost eliberat din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune. continuă pe B1

Unul dintre politistii implicati in moartea lui George Floyd, eliberat pe cautiune

Unul dintre politistii implicati in moartea afro-americanului George Floyd a fost eliberat pe cautiune, potrivit Reuters.

Politisul acuzat de moartea lui George Floyd s-a prezentat prima data in fata unui judecator

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea lui George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

Politisul acuzat de moartea lui George Floyd s-a prezentat prima data in fata instantei

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea lui George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

Moartea lui George Floyd ar putea schimba America. Reforme in politia din Washington D.C, dupa mai bine de doua saptamani de proteste

Moartea afro-americanuluiGeorge Floyd 46 de ani), survenita pe 25 mai, in fata unui magazin, din cauza interventiei brutale a politiei din Minneapolis, a devenit simbolulprotestelor antirasiale,.

VIDEO Moartea lui George Floyd: Democratii au ingenuncheat in Congresul american

Democratii din Congresul american s-au asezat in genunchi pentru 8 minute si 46 de secunde de tacere, in memoria lui George Floyd si a altor americani de culoare care si-au pierdut in mod nedrept vietile, inainte de a prezenta un proiect de reforma al politiei, scrie AFP.

Protestele de dupa moartea lui George Floyd au continuat si duminica: Luati bani de la politie, finantati scolile

Protestele ce solicita reformarea politiei dupa uciderea lui George Floyd, un barbat de culoare din Minneapolis, au avut loc si duminica in Statele Unite, manifestatiile fiind cel putin la fel de extinse ca cele de sambata, transmite Reuters.

Unul dintre politisti inculpati in cazul decesului lui George Floyd, eliberat provizoriu pe cautiune

Unul dintre cei patru agenti din cadrul Politiei din Minneapolis implicati in arestarea in care a murit George Floyd la 25 mai, Thomas Lane, a fost eliberat pe cautiune, relateaza Reuters.

SUA: Politistul acuzat de moartea George Floyd a comparut pentru prima data in justitie

Politistul american Derek Chauvin, acuzat de moartea George Floyd, a comparut luni pentru prima data in fata unui judecator, in cadrul unei audieri de procedura organizata prin videoconferinta, relateaza AFP.

Moartea lui George Floyd. Mai multi alesi democrati au ingenuncheat inainte de a prezenta un proiect de reforma a politiei

Mai multi alesi ai Partidului Democrat au ingenuncheat luni intr-o sala a Congresului Statelor Unite pentru a pastra 8 minute si 46 de secunde de reculegere in memoria lui George Floyd si a altor americani de culoare care si-au pierdut viata in mod nedrept, dupa care au prezentat o propunere de reforma a politiei, transmite AFP.

Cum incearca Al-Qaeda sa exploateze protestele cauzate de moartea lui George Floyd

Al-Qaeda incearca in mod activ sa exploateze tulburarile actuale din SUA, adresandu-se atat musulmanilor, cat si non-musulmanilor pentru a se prezenta drept campioni ai asupritilor. Ultimul numar al.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )