Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unul dintre suspectii cautati pentru atacul de la Washington a fost identificat si exonerat

B1 B1,
Unul dintre suspectii cautati pentru atacul de la Washington a fost identificat si exonerat

Politia din Washington a anuntat ca un barbat alb, suspectat de a fi unul dintre atacatorii potentiali cautati dupa atacul de luni dimineata de la birourile US Navy din Washington, a fost identificat si nu. continuă pe B1

PROTEST ROSIA MONTANA. Unul dintre protestatarii din piata Universitatii a fost amendat cu ...

Protestatarul amendat se numeste Claudiu Craciun, informeaza potrivit gandul. info. El scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata, fiind postata si dovada amenzii. Barbatul a fost amendat in baza Legii 60/ 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice cu 5. 000 de lei. In procesul intocmit de jandarmi scrie ca protestarul a organizat o manifestatie publica nedeclarata si neinregistrata .

ATAC Washington. Unul dintre suspecti a fost identificat si exonerat.

Un barbat alb, suspectat de a fi unul dintre atacatorii potentiali cautati dupa atacul de luni dimineata de la birourile US Navy din Washington, a fost identificat si nu este un suspect a anuntat politia, potrivit Mediafax. Sefa politiei din Washington, Cathy Lanier, a declarat ca doua persoane, un barbat alb si unul de culoare, sunt suspectati ca au participat la atac alaturi de un alt autor, care a fost impuscat de fortele de ordine, si sunt cautati. Ulterior, politia a precizat pe Twitter .

Unul dintre protestatarii din Piata Universitatii, amendat cu 5.000 de lei

Claudiu Craciun, unul dintre protestatarii din Piata Universitatii privind proiectul Rosia Montana, scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o.

Amenda de 5.000 de lei pentru unul dintre protestatarii din Piata Universitatii

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre liderii protestelor din Piata Universitatii, cu 5. 000 de lei, pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata. Claudiu Craciun, unul dintre protestatari, a.

Rihanna: Am inregistrat o colaborare monstru cu unul dintre artistii mei favoriti!

Frumoasa cantareata din Barbados nu are timp sa se plictiseasca in aceasta perioada. Rihanna a confirmat de curand faptul ca lucreaza la un viitor album si ca, de asemenea, va lansa un clip pentru cel mai nou single al sau, What Now, extras de pe albumul Unapologetic. Saptamana aceasta, conform postarilor de pe retelele de .

Unul dintre cei mai renumiti actori de la Hollywood abia a terminat liceul, la 48 de ani

Charlie Sheen, starul din Anger Management a obtinut in sfarsit diploma de absolvire a liceului, dupa ce a renuntat la scoala in 1983, pe cand mai avea nevoie de doar cateva credite pentru a-si finaliza.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )