Libnet.ro
UNICEF

17:45

UPC Romania, venituri in crestere cu 7% in primul trimestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPC Romania, venituri in crestere cu 7% in primul trimestru

UPC Romania , unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, anunta venituri in crestere in primul trimestru din 2014, internetul fiind segmentul care a contribuit semnificativ la aceasta evolutie. Cresterea anuala este de aproximativ. continuă pe Wall-Street Ro

Romania la inaltime - Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai importante monumente medievale din tara noastra

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Producatorul jocului Candy Crush, venituri record de peste 600 mil. dolari in primul trimestru

Compania King Digital Entertainment, care produce jocul Candy Crush Saga, a inregistrat venituri record, de 607 milioane de dolari, in primele trei luni ale acestui an, primul trimestru pentru care raporteaza rezultate dupa listarea la bursa, transmite.

Dupa fuziune, francezii de la Lafarge sunt pe val: volumul vanzarilor de ciment a crescut cu 37,4% in primul trimestru

Grupul francez Lafarge a inregistrat in primul trimestru o crestere de 37,4% a vanzarilor de ciment in Romania, in principal datorita conditiilor meteo favorabile, care au facilitat inceperea mai devreme a lucrarilor de constructii la mai multe proiecte.

BRD-GSG, profit de 37 milioane de lei in primul trimestru. Banca marcheaza miercuri 15 ani de prezenta in Romania

BRD- GSG, a doua banca din sistem dupa active, a afisat pe primul trimestru un profit net de 37 de milioane de lei dupa ce in ultimele doua trimestre ale anului trecut a raportat pierderi nete cumulate de aproape 450 milioane de lei din cauza cheltuielilor mari cu creditele neperformante. Rata creditelor neperformante conform IFRS a ajuns la 24,9% la sfarsitul lunii martie 2014 fata de 24,8% la sfarsitul anului trecut). Banca marcheaza miercuri 15 ani de prezenta in Romania.

Lafarge a avut castiguri de 125 milioane euro in primul trimestru

Lafarge, producatorul francez de ciment care intentioneaza sa fuzioneze cu grupul elvetian Holcim, a raportat castiguri de 125 de milioane de euro in primul trimestru, pe fondul aprecierii monedei euro si a iernii aspre din SUA, care a afectat vanzarile, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Argus si-a dublat afacerile in primul trimestru

Producatorul de ulei vegetal Argus Constanta UARG) a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri de 27,2 milioane lei 6 milioane euro), aproape dublu fata de nivelul din perioada similara a anului trecut, cand compania a vandut doar din stoc.

Posta Romana a incheiat primul trimestru cu un profit operational de 22,5 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana anunta consolidarea evolutiei pozitive a situatiei financiare, reusind pentru a sasea luna, consecutiv, sa obtina profit operational, pentru primul trimestru al anului curent, compania inregistrand un profit operational de 22,5 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Business B1 la zi: Exxon Mobil a obtinut un profit de 9,1 miliarde dolari in primul trimestru, peste asteptarile analistilor

Exxon Mobil a obtinut in primul trimestru un profit de 9,1 miliarde dolari, in scadere de la 9,5 miliarde dolari in urma cu un an, dar peste asteptarile analistilor, iar pentru acest an a alocat pentru.

Profitul conglomeratului Berkshire, condus de Warren Buffett, a scazut in primul trimestru

Profitul net al conglomeratului Berkshire Hathaway, condus de miliardarul american Warren Buffett, a scazut in primul trimestru cu 4%, de la 4,9 miliarde de dolari in primele trei luni ale anului trecut la 4,7 miliarde de dolari, potrivit CNN .

Helena Costa, prima femeie care va antrena intr-unul dintre campionatele de fotbal de top ale Europei

Helena Costa este prima femeie care va antrena intr-unul dintre campionatele de fotbal de top ale Europei, in contextul in care, din sezonul viitor va antrena echipa din liga a doua franceza, Clermont,.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )