Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE. 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni in Delta Dunarii

Adevărul Adevărul,
UPDATE. 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni in Delta Dunarii

Sase persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident naval pe Dunare, la Mila 35. Alte opt persoane au refuzat ingrijirile la o unitate medicala. continuă pe Adevărul

Tulcea: 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni

Paisprezece persoane au fost ranite, sase dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judetean Tulcea, dupa ce doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Dunare, la Mila 35, in judetul Tulcea, informeaza News. ro.

Tulcea: 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni

Paisprezece persoane au fost ranite, sase dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judetean Tulcea, dupa ce doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Dunare, la Mila 35, in judetul Tulcea.

Accident grav in Caras-Severin: Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Grav accident la Bocsa in judetul Caras-Severin. Trei persoane au fost ranite grav dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren. Dubita a fost tarata peste 50 de metri pe.

Sighisoara: Trei persoane au fost ranite intr-o explozie intr-un bar

Trei persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie care a avut loc intr-un bar din Sighisoara. Deflagratia a fost cauzata de o butelie cu gaz.

Explozie intr-un bar din Sighisoara: Trei persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica in Sighisoara. Trei persoane au fost ranite grav dupa o explozie intr-un bar. Localul se afla chiar la parterul unui bloc. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea a.

Accident rutier grav in Galati. Trei persoane au murit, 11 au fost ranite. A fost declansat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit, iar alte 11, luni, intr-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei galatene Munteni, informeaza reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a judetului Galati, locotenent colonel Eugen Chirita.

VIDEO+FOTO. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite in urma unei explozii a unui gazoduct in Alabama

Autoritatile americane au anuntat ca un muncitor si-a pierdut viata, iar alti cinci au fost raniti, dupa explozia unui gazoduct al Colonial Pipeline Co. in localitatea Shelby, Alamaba. Explozia a provocat un incendiu masiv si a determinat sistarea activitatii la reteaua de gazoducte si conducte de prelucrare de pe coasta estica a Statelor Unite, transmite Reuters, preluata de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )