Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ...

UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca nu a discutat cu Victor Ponta despre comisie. UPDATE Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, contrazice varianta PSD. In ultima discutie dintre liderii USL pe acest subiect s-a convenit infiintarea unei subcomisii in cadrul comisiei de buget a Senatului care sa evalueze activitatea CEC in acest caz. Pe subiectul comisie de ancheta nu au existat discutii nici la nivelul liderilor de grup, nici la nivelul conducerii USL, a declarat . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre comisia de ancheta

Liderul PNL CrinAntonescu a negat, miercuri, discutia anuntata marti de Victor Ponta, pe subiectul infiintarii unei comisii de ancheta in cazulCalarasi. intrebat daca a vorbit cu.

Crin Antonescu, intrebat de ce Victor Ponta spune ca a discutat cu el la telefon despre Comisia Calarasi: M-o fi confundat cu Daniel Constantin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat din nou miercuri, la Antena 3, ca nu a discutat marti cu premierul Victor Ponta despre infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze cazul terenul agricol cumparat de Ioana Basescu cu un credit de un milion de euro de la CEC Bank.

Mosia lui Basescu, teren minat pentru USL. Antonescu: Nu am vorbit la telefon cu Ponta despre comisia pentru anchetarea presedintelui

Liderul PNL Crin Antonescu l-a contrazis pe premierul Victor Ponta, care a declarat marti ca s-a consultat cu toate grupurile parlamentare si cu partenerii din USL pe tema unei comisii care sa ancheteze cazul Calarasi. intrebat daca a discutat cu presedintele PSD, Antonescu a raspuns laconic: Nu.

Ungureanu: infiintarea unei comisii pe cazul Calarasi, politicianism stupid.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri, ca prin infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi se incearca a o suta oara legarea numelui presedintelui Basescu de o ipotetica ilegalitate, conform Mediafax. Potrivit lui Ungureanu, ar trebui expuse creditele acordate in perioada mai 2012 octombrie 2013. Citeste si: Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ancheteze achizitia de teren agricol a Ioanei Basescu. Zgonea zice .

Ponta si Antonescu, intalnire pe tema Comisiei Calarasi.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, miercuri, pentru a discuta pe marginea constituirii Comisiei Calarasi, transmite B1. Intalnirea are loc in contextul in care seful PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu a discutat cu Victor Ponta despre Comisie, iar premierul a anuntat, ieri, ca a obtinut sprijinul PNL pentru constituirea Comisiei. Citeste si: UPDATE. Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ancheteze achizitia de teren agricol a Ioanei .

PNL nu si-a dat acordul pe Comisia Calarasi.

Partidul National Liberal nu si-a dat acordul pentru Comisia Calarasi, care ar urma sa verifice retrocedarile agricole din judetul Calarasi si, totodata, modul in care fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, a intrat in posesia unor terenuri. Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce cazul Calarasi, desi, in 14 noiembrie, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca probabil nu mai sunt motive pentru .

PNL nu si-a dat acordul pe Comisia Calarasi.

Partidul National Liberal nu si-a dat acordul pentru Comisia Calarasi, care ar urma sa verifice retrocedarile agricole din judetul Calarasi si, totodata, modul in care fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, a intrat in posesia unor terenuri, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, George Scutaru. In ceea ce priveste comisia de ancheta, ieri luni - n. r. ) noi nu am avut nicio discutie pe acest subiect. Si, pana in prezent, subliniez acest lucru, nu exista un acord al PNL .

UPDATE Mosia lui Basescu, teren minat pentru USL. Crin Antonescu si Victor Ponta, intalnire de taina la sediul USL

Liderul PNL Crin Antonescu l-a contrazis pe premierul Victor Ponta, care a declarat marti ca s-a consultat cu toate grupurile parlamentare si cu partenerii din USL pe tema unei comisii care sa ancheteze cazul Calarasi. intrebat daca a discutat cu presedintele PSD, Antonescu a infirmat.

Ponta: PNL e de acord pe Comisia Calarasi, Antonescu a crezut ca vorbesc de alta comisie.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca disputa din USL pe tema Comisiei Calarasi a fost o neintelegere intre el si Crin Antonescu. A fost o neintelegere. Crin Antonescu - n. r. ) credea ca vorbesc de alta comisie, a inteles ca e vorba de comisia de la Senat, eu am crezut ca e de cea de ancheta. Pe Comisia Calarasi deja e de acord, a declarat Ponta. Premierul a mai spus ca PNL va decide joi daca isi da acordul pe Comsia Calarasi, dar ca Parlamentul are deja un draft al .

Victor Ponta, despre convorbirea telefonica purtata cu Crin Antonescu

Victor Ponta a precizat, miercuri seara, referindu-se la convorbirile sale cu presedintele PNL, Crin Antonescu, ca el a vorbit la telefon, luni, despre comisia mare, iar liderul liberal a inteles ca era vorba cu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )