Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE: Carles Puigdemont ramne n detentie n Germania

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Carles Puigdemont ramne n detentie n Germania

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont, arestat duminica in Germania, va ramane in detentie pe perioada in care justitia se pronunta asupra unei eventuale predari a acestuia catre Spania, care-l acuza de rebeliune, a anuntat luni tribunalului competent, relateaza AFP. Politia federala germana sustine ca nu are libertate de apreciere cand e vorba de un mandat de arestare international: Trebuie sa punem in aplicare ce decide justitia. Trebuie sa garantam urmarirea penala. continuă pe Hotnews

UPDATE Carles Puigdemont a fost arestat n Germania. Liderul separatist catalan ar intentiona sa ceara azil

Fostul presedinte al regiunii autonome spaniole Catalonia, Carles Puigdemont, a fost arestat duminica in Germania, a anuntat avocatul acestuia. Politia finlandeza anuntase sambata ca a primit un mandat international de arestare a fostului lider catalan, care se afla intr-o vizita in aceasta tara nordica, ulterior aparand informatii ca Puigdemont s-a intors in Belgia, unde se afla in exil din toamna anului trecut, dupa referendumul pentru autonomie. UPDATE 1: Politia germana confirma arestarea lui PuidgemontUPDATE 2: Puigdemont ar intentiona sa ceara azil in Germania.

Carles Puigdemont ramane in detentie in Germania

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont, arestat duminica in Germania, va ramane in detentie pe perioada in care justitia se pronunta asupra unei eventuale predari a acestuia catre Spania, care-l acuza de rebeliune, a anuntat luni tribunalului competent, relateaza AFP.

Zeci de raniti si patru arestati in urma protestelor de sustinere a fostului lider catalan Carles Puigdemont

Protestele de sustinere a fostului lider catalan Carles Puigdemont, retinut in Germania in baza unui mandat de arestare european emis de Spania, s-au soldat cu 89 de raniti si patru persoane retinute, scrie Sky News.

Fostul premier separatist catalan Carles Puigdemont, arestat in Germania

Fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont a fost arestat, astazi, in Germania, a anuntat avocatul sau informeaza agentiile internationale de presa.

UPDATE Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost arestat n Germania

Fostul presedinte al regiunii Catalonia, Carles Puigdemont, a fost arestat in Germania, a anuntat avocatul acestuia. Politia finlandeza anuntaset sambata ca a primit un mandat international de arestare a fostului lider catalan, care se afla intr-o vizita in aceasta tara nordica, ulterior aparand informatii ca Puigdemont s-a intors in Belgia, unde a fost in exil din toamna anului trecut, dupa referendumul pentru autonomie. UPDATE Politia germana confirma arestarea lui Puidgemont.

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut in Germania

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut duminica in Germania, dupa ce autoritatile din.

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut in Germania

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut duminica in Germania, dupa ce autoritatile din Spania au emis mandat international de arestare. Avocatul acestuia, Jaume Alonso Cuevilla, a anuntat ca.

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut in Germania

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut duminica in Germania, dupa ce autoritatile din Spania au emis mandat international de arestare. Avocatul acestuia, Jaume Alonso Cuevilla, a anuntat ca.

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, ramane in arest in Germania

O instanta germana a prelungit detentia fostului lider catalan Carles Puigdemont in asteptarea unei .

Germania: Carles Puigdemont va fi prezentat luni unui judecator

Fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont, arestat duminica in Germania in baza unui mandat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )