Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1/ Clotilde Armand: E un abuz complet

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1/ Clotilde Armand: E un abuz complet

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie, potrivit Agerpres. Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii reprezinta un abuz complet. UPDATE: 00:00 Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet . continuă pe Hotnews

Clotilde Armand: Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1 a fost respinsa

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti seara ca cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sector unde s-au observat discrepante statistice a fost respinsa de Biroul Electoral al Sectorului 1, intr-un video transmis pe Facebook.

Contestatia depusa de Tudor Pendiuc a fost respinsa. Biroul Electoral Pitesti nu a fost de acord cu renumararea voturilor

Biroul Electoral Pitesti a respins contestatia formulata de actualul primar al municipiului Pitesti, devansat la alegerile pentru fotoliul de edil-sef de vicele Cornel Ionica, dar si contestatile depuse pentru Consiliul Local Pitesti de catre PAM, PNTCD si PNL.

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie, potrivit Agerpres.

PSD a vrut inlocuirea reprezentantilor din 45 de sectii de vot din Alba Iulia. Cererea a fost respinsa de biroul electoral

Cu doua zile inainte de alegeri, PSD Alba a depus la Biroul Electoral Municipal Alba Iulia o cerere prin care dorea inlocuirea reprezentantilor din 45 de sectii de votare din totalul de 50 existente in oras. Solicitarea a fost respinsa, pe motiv ca nu au dat un motiv intemeiat, conform legii.

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral a RESPINS cererea USB de renumarare a voturilor in Sectorul 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.

ALEGERI LOCALE 2016: USB depune la Biroul Electoral o cerere de RENUMARARE a voturilor in Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci - zece sectii, invocand discrepante statistice.

ALEGERI LOCALE 2016. Cand ar putea solutiona Biroul Electoral Sector 1 cererea USB privind renumararea voturilor

Biroul Electoral Sectorul 1 ar putea solutiona, marti seara, cererea formulata de Uniunea Salvati Bucurestiul USB) privind renumararea buletinelor de vot din mai multe sectii.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate OFICIALE de la Biroul Electoral Central

La nivelul intregii tari, 37 la suta din numarul voturilor de la alegerile locale au fost castigate de PSD, iar 32 la suta - de catre PNL, a anuntat oficial, la ora 20, Biroul Electoral Central.

Lovitura pentru Nicusor Dan. Ce l-a obligat Biroul Electoral Bucuresti

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Viorel Arion a depus doua contestatii la Biroul Electoral de Circumscriptie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele neoficiale ale scrutinului din 5 iunie 2016 il indica pe Dan Boboutanu PSD), castigator al alegerilor locale pentru functia de primar, la o diferenta de cateva sute de voturi in fata contracandidatului sau, primarul Viorel Arion PNL). Luni, 6 iunie 2016, candidatul PNL a depus doua plangeri la Biroul Electoral de Circumscriptie, fata de modul in care s-au derulat alegerile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )