Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Cod galben de ceata prelungit in mai multe judete din vestul si nord vestul tarii

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod galben de ceata prelungit in mai multe judete din vestul si nord vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, marti noapte, atentionarea cod galben de ceata pentru judetele Arad, Timis, Bihor, Cluj si Satu Mare si a emis una noua pentru Maramures. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata prelungit in mai multe judete din vestul si nord vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, marti noapte, atentionarea cod galben de ceata pentru judetele Arad, Timis, Bihor, Cluj si Satu Mare si a emis una noua pentru Maramures.

Avertizare de cod galben de ceata, in mai multe judete din tara

Meteorologii au transmis o avertizare de cod galben de ceata in trei judete, Alba, Brasov, Harghita, Sibiu, Covasna, Mures, Timis, Arad, Bihor, Cluj si Bistrita-Nasaud.

Opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o atentionare cod galben de ceata pentru opt judete, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca se circula in conditii de ceata pe autostrada A3 Campia Turzii - Gilau.

Cod galben de ceata in opt judete, vizibilitate redusa pe A3 si A1

Administratia Nationala de Meterologie ANM) a emis, marti seara, atentionari cod galben de ceata pentru opt judete din centrul si vestul tarii, la ora transmiterii acestei stiri, vizibilitatea fiind redusa pe tronsoanele Campia Turzii - Gilau si Bucuresti - Ploiesti ale Autostrazii A3, precum si pe A1 Traian Vuia - Nadlac, scrie News. ro.

Cod galben de ceata in 11 judete din sudul tarii. Vizibilitatea este redusa pe A1, A2 si A3

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, atentionari cod galben de ceata pentru 11 judete din sudul tarii, politistii atentionand ca vizibilitatea este foarte scazuta pe autostrazile A1, A2 si A3.

Unsprezece judete sunt sub avertizare cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins, luni dimineata, atentionarile cod galben de ceata, unsprezece judete in care vizibilitatea este local sub 200 de metri si izolat sub 50 fiind avertizate.

Cod Galben de ceata in judet, pana la ora 11,00. Scapam, in schimb, de ger

Meteorologii au lansat o avertizare now casting de ceata pentru judetul Olt, fiind prognozate ceata intensa cu depunere de chiciura.

Proteste in Capitala si in mai multe judete din tara, duminica, fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal

Noi proteste sunt anuntate, duminica seara, fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astfel de mitinguri sunt programate atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii.

ANM a emis o atentionare de cod galben de ceata pentru opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o atentionare de cod galben de ceata in opt judete. Meteorologii anunta ca vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. Pe autostrada A3 Campia Turzii - Gilau se circula in conditii de ceata. c .

Cod galben de ceata, in opt judete. Vizibilitate redusa pe autostrazile A1 si A3

Un cod galben de ceata este in vigoare, marti seara, in opt judete din centrul si vestul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )