Libnet.ro
UNICEF

20:45

UPDATE. Cod galben de ceata in sapte judete. Vizibilitatea pe A2 si A3 este sub 50 de metri

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cod galben de ceata in sapte judete. Vizibilitatea pe A2 si A3 este sub 50 de metri

Meteorologii au emis, miercuri seara, cod galben de ceata densa in judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Valcea si Olt, iar pe autostrazile A2 si A3 vizibilitatea este pe alocuri redusa la sub 50 de metri, informeaza Centrul Infotrafic, din cadrul Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Cod galben de ceata in sapte judete. Vizibilitatea pe A3 este sub 50 de metri

Meteorologii au emis, miercuri seara, cod galben de ceata densa in judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Valcea si Olt, iar pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti vizibilitatea este pe alocuri redusa la sub 50 de metri, informeaza Centrul Infotrafic, din cadrul Politiei Romane.

Cod galben de ceata in 12 judete din Muntenia si Transilvania

Meteorologii au emis, marti, mai multe atentionari Cod Galben de ceata pentru 12 judete din Muntenia si Transilvania precum si drumurile nationale si europene din zona, valabile pana la ora 11. 00, informeaza Agerpres.

COD GALBEN: Ceata in Bucuresti si opt judete

Meteorologii au emis un avertisment de Cod galben pentru ceata in Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt. Avertizarea este valabila pana duminica dimineata, la ora 9.

Atentionare COD GALBEN de ceata in sapte judete. Vizibilitate redusa pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti

Judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Valcea si Olt sunt partial sub atentionare de COD GALBEN DE CEATA, iar pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti vizibilitatea este pe alocuri redusa la.

Cod galben de ceata in sapte judete, vizibilitate redusa pe A3

Judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Valcea si Olt sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti vizibilitatea este pe alocuri redusa la.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Vizibilitatea, redusa pe mai multe drumuri nationale si europene

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru Bucuresti si pentru mai multe judete, dar si pentru autostrazile, drumurile nationale si europene din zona, valabile miercuri dimineata.

ANM: Cod Galben de ceata pentru Bucuresti si in alte 14 judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, miercuri, mai multe atentionari Cod Galben de ceata pentru Bucuresti si alte 14 judete, dar si pentru drumurile nationale si europene din zona, valabile pana cel tarziu la ora 11,00, potrivit Agerpres.

Cod galben de ceata in Bucuresti si opt judete

Capitala si judetele Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Dolj si Olt se afla duminica dimineata, pana la ora 9. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata in aproape jumatate de tara, inclusiv in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru Bucuresti si pentru 15 judete, dar si pentru autostrazile, drumurile nationale si europene din zona, valabile miercuri dimineata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )