Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Directorul Poligonului UTI din Capitala, ucis de un elev

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Directorul Poligonului UTI din Capitala, ucis de un elev

UPDATE: Directorul poligonului din cadrul companiei UTI, Nicolae Tanase, in varsta de 56 de ani, este instructorul impuscat de un cursant, marti seara, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Incident armat la Poligonul UTI din Capitala: Directorul poligonului, Nicolae Tanase, a fost impuscat de un cursant care apoi s-a sinucis

Directorul poligonului din cadrul companiei UTI, Nicolae Tanase, in varsta de 56 de ani, a fost impuscat de un cursant, marti seara, clientul respectiv luandu-si si el viata, au declarat pentru agentia Mediafax surse judiciare.

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, potrivit Mediafax.

UPDATE Protest in Piata Universitatii din Capitala fata de folosirea imunitatii parlamentare ca paravan pentru infractori

Un nou protest fata de imunitatea parlamentara si folosirea acesteia ca paravan pentru infractori a fost anuntat duminica, incepand cu ora 16. 00, in Piata Universitatii din Capitala. Pana in prezent si-au anuntat pe Facebook prezenta la eveniment circa 2. 700 de persoane. Actiuni asemanatoare au avut loc miercurea si vinerea trecuta dupa ce Senatul a blocat cererea procurorilor DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova. Ora 19:00: In Piata Universitatii sunt la aceasta ora in jur de 20 de protestatari, iar la ora de varf au fost 30 de manifestanti. HotNews. ro va va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii bucuresteni.

Ce suma investeste Administratia Strazilor Bucuresti pentru reabilitarea drumurilor din Capitala

Administratia Strazilor Bucuresti va organiza sase licitatii, cate una pentru fiecare sector, pentru a contracta servicii de reabilitare a drumurilor din Capitala. Suma totala ce urmeza sa fie investita pentru acest proiect se ridica la 67,5 milioane de euro, relateaza Mediafax.

Un nou protest a fost anuntat azi, in Piata Universitatii din Capitala

Un nou protest fata de imunitatea parlamentara si folosirea acesteia ca paravan pentru infractori a fost anuntat azi, incepand cu ora 16:00, in Piata Universitatii din Capitala.

Un nou protest a fost anuntat duminica, in Piata Universitatii din Capitala, fata de folosirea imunitatii parlamentare ca paravan pentru infractori

Un nou protest fata de imunitatea parlamentara si folosirea acesteia ca paravan pentru infractori a fost anuntat duminica, incepand cu ora 16. 00, in Piata Universitatii din Capitala. Pana in prezent si-au anuntat pe Facebook prezenta la eveniment circa 2. 700 de persoane. Actiuni asemanatoare au avut loc miercurea si vinerea trecuta dupa ce Senatul a blocat cererea procurorilor DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova. HotNews. ro va va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Tablourile ascunse de Darius Valcov ar putea fi expuse la marile muzee din Capitala

Tablourile ascunse ani la rand de Darius Valcov ar putea fi expuse la marile muzee din Capitala. Tablourile de Picasso, Renoir si alti mari pictori au fost confiscate de DNA si vor fi.

S-a deschis singura piata de miei vii din Capitala. Cat costa un kilogram de carne de miel, cu doua saptamani inainte de Paste

Cu doua saptamani inainte de sarbatorile pascale, s-a deschis singura piata de miei vii din Capitala. La piata din sectorul 4, clientii pot alege animalul la fel ca la stana, iar de sacrificat se ocupa.

Primarul general Sorin Oprescu il actioneaza in instanta pe monseniorul de la Catedrala Sfantul Iosif din Capitala

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, afirma ca actiunea monseniorului de la Catedrala Sfantul Iosif din Capitala reprezinta o forma de presiune si il va da in judecata pe acesta. Declaratia lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )