Libnet.ro
UNICEF

15:01

UPDATE Gruparea Stat Islamic revendica atentatul terorist din Istanbul / Autoritatile cauta un barbat uzbek sau kirghiz

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Gruparea Stat Islamic revendica atentatul terorist din Istanbul / Autoritatile cauta un barbat uzbek sau kirghiz

Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat atentatul terorist care a avut loc in noaptea de Anul nou in clubul Reina din Istanbul, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Gruparea Stat Islamic revendica atentatul terorist din Istanbul

Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat atentatul terorist care a avut loc in noaptea de Anul nou in clubul Reina din Istanbul, anunta Reuters.

Un moldovean, printre persoanele ranite in atentatul terorist din clubul de noapte din Istanbul

Un cetatean din Republica Moldova se numara printre persoanele care au fost ranite in urma atentatului terorist de la Istanbul, in noaptea de Revelion, a anuntat premierul Pavel Filip, citat de publika. md.

UPDATE. ISIS revendica masacrul de Revelion din Istanbul. Politia nu a reusit sa-l prinda pe autorul atacului sangeros si nu are niciun raspuns pentru rudele celor ucisi. Noi imagini cu dezaxatul care a luat 39 de vieti |VIDEO

Corespondentul CNN a transmis, la ora 10. 50, ca organizatia Stat Islamic a revendicat atentatul terorist din clubul Reina, din Istanbul. Conform acestei surse, ISIS a transmis Turciei amenintarea ca este si va ramane o tinta.

UPDATE. ISIS revendica masacrul de Revelion din Istanbul. Politia nu a reusit sa-l prinda pe autorul atacului sangeros si nu au niciun raspuns pentru rudele celor ucisi. Noi imagini cu dezaxatul care a luat 39 de vieti |VIDEO

Corespundentul CNN a transmis, la ora 10. 50, ca organizatia Stat Islamic a revendicat atentatul terorist din clubul Reina, din Istambul. Conform acestei surse, ISIS a transmis Turciei amenuntarea ca este si va ramane o tinta.

Pentagon: Liderul retelei teroriste Stat Islamic este inca in viata

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul retelei teroriste Stat Islamic, se afla inca in viata in ciuda numeroaselor relatari privind decesul tau, a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului Peter Cook pentru CNN.

Atentatul din Istanbul: Politia a arestat 8 persoane

Opt persoane au fost arestate luni la Istanbul in cadrul anchetei privind atentatul revendicat de gruparea Stat Islamic si care a avut loc in noaptea de Anul Nou intr-un club din metropola turca, anunta agentia de presa Dogan, preluata de AFP.

Daesh revendica atentatul cu masina capcana de la Bagdad, soldat cu 32 de morti

Organizatia jihadista Daesh a revendicat, prin intermediul agentiei sale de propaganda Amaq, atentatul cu masina capcana comis luni intr-o piata aglomerata din districtul siit Sadr City al capitalei irakiene Bagdad .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )