Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE. CE Handbal: Romania, in Grupa I Principala. Clasament si program

România Liberă România Liberă,
UPDATE. CE Handbal: Romania, in Grupa I Principala. Clasament si program

Romania evolueaza in Grupa I Principala a Campionatului European de handbal feminin din Ungaria si Croatia. Tricolorele au intrat in batalia principala cu doar 1 punct. continuă pe România Liberă

CE Handbal: Romania, in Grupa I Principala. Clasament si program

Romania evolueaza in Grupa I Principala a Campionatului European de handbal feminin din Ungaria si Croatia. Tricolorele au intrat in batalia principala cu doar 1 punct.

Ungaria-Romania 20-19, in grupa principala I la Campionatul European de handbal

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, scor 19-20, primul din grupa principala I de la Campionatul European de Handbal. Romancele au avut meciul in mana in partea a doua, dar au pierdut meciul in ultimele zece minute. Paula Ungureanu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a Romaniei.

CE Handbal feminin: Echipele calificate in grupa principala II

Echipele de handbal feminin ale Suediei, Olandei, Croatiei, Frantei, Muntenegrului si Slovaciei s-au calificat, vineri, in grupa principala II la Campionatul European din Ungaria si Croatia, dupa ultimele meciuri din grupele preliminare C si D.

Adversarele si programul Romaniei in grupa principala la Campionatul European

Romania s-a calificat in grupele principale la Campionatul European dupa victoria cu Ucraina si va avea trei meciuri de foc incepand de sambata cand vom intalni tara gazda Ungaria. Toate meciurile Romaniei din grupa principala vor fi live text pe onlinesport. ro .

HANDBAL Avem doua sanse de calificare cu Ucraina, dar ne asteapta adversari foarte dificili in grupa principala

Romania va juca in aceasta seara ora 19. 15 TVR 2) contra Ucrainei, formatie care nu are niciun punct dupa primele doua meciuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )