Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Iohannis, intalnire cu reprezentantii ONG-urilor. Care au fost concluziile discutiilor

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Iohannis, intalnire cu reprezentantii ONG-urilor. Care au fost concluziile discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, pe Facebook, ca se va intalni, joi, cu reprezentanti ai campaniei Politica fara bariere, sustinuta de peste patruzeci de asociatii non-guvernamentale, care militeaza pentru garantarea dreptului la asociere politica si participare la alegeri. continuă pe România Liberă

Iohannis, intalnire cu membrii Academiei Romane. Care este dorinta presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca la intalnirea de miercuri cu prezidiul Academiei Romane, vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung, conform Mediafax.

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Dean Thompson, seful Ambasadei SUA la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu seful Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, potrivit B1Tv. Vizita nu a fost anuntata pe site-ul Administratiei Prezidentiale odata cu.

Klaus Iohannis, intalnire cu Zgonea si Tariceanu

Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Iohannis, in vizita la CCR. Care au fost temele de discutie cu judecatorii

Presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita, luni, la Curtea Constitutionala si a discutat cu judecatorii despre probleme curente ale activitatii din aceasta perioada, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )