Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Liviu Dragnea, numaratoarea paralela: USL - 66,2%, PDL - 14%, PPDD - 11,5%, UDMR - 5,1% din mandatele de parlamentar. Noul legislativ - 550 de fotolii, parlamentarii nu vor incapea in sala de plen. PDL ar trebui sa stea la balcoane

Hotnews Hotnews,
UPDATE Liviu Dragnea, numaratoarea paralela: USL - 66,2%, PDL - 14%, PPDD - 11,5%, UDMR - 5,1% din mandatele de parlamentar. Noul legislativ - 550 de fotolii, parlamentarii nu vor incapea in sala de plen. PDL ar trebui sa stea la balcoane

USL a obtinut 66,2% din totalul mandatelor de parlamentar, urmat de PDL, cu 14%, PPDD - 11,5% si UDMR - 5,1%, potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD in 13. 300 sectii de vot, respectiv 71% din total, a declarat seful de campanie al Uniunii Social Liberale, Liviu Dragnea. Cumulat, PSD obtine 192 de parlamentari, PNL 141, PC 19 si UNPR 12Noul legislativ va avea 550 de parlamentari, cu 80 in plus fata de actualul, astfel incat nu mai au loc in sala de plen. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, numaratoarea paralela: USL - 66,2%, PDL - 14%, PPDD - 11,5%, UDMR - 5,1% din mandatele de parlamentar

USL a obtinut 66,2% din totalul mandatelor de parlamentar, urmat de PDL, cu 14%, PPDD - 11,5% si UDMR - 5,1%, potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD in 13. 300 sectii de vot, respectiv 71% din total, a declarat seful de campanie al Uniunii Social Liberale, Liviu Dragnea.

iMPARTIREA PUTERII. Liviu Dragnea anunta NUMARATOAREA PARALELA a USL si cati membri ...

Secretarul General al PSD si, totodata, seful de campanie al USL, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, rezultatele numaratorii paralele a USL. De asemenea, Dragnea a precizat ca noul Legislativ va avea cu 80 de mandate in plus. Mai exact, in noua legislatura vor fi 550 de mandate. Din cate am inteles, in sala de plen sunt 501 locuri si 550 de mandate, a afirmat seful de campanie al USL. Acesta a sugerat ca PDL, care, potrivit acestuia, a contestat la Curtea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Numaratoarea paralela a PARTIDELOR: Prezenta la vot la ora 18. ...

Potrivit numaratorii paralele la urne efectuata de partide, la ora 18. 00 prezenta la vot era de 36. 7%, potrivit Rtv. net. Peste 6 milioane de romani cu drept de vot au mers sa aleaga viitorii parlamentari pentru urmatorii patru ani. La fel ca in anii trecuti, si la numaratoarea paralela a voturilor la urne efectuata de partide cel mai mare procent a fost inregistrat in judetul Teleorman, urmat de Braila si Constanta. Cele mai mici prezente s-au inregistrat in Banat .

Liviu Dragnea: Potrivit numaratorii paralele, USL are pana in prezent 346 de mandate

Liviu Dragnea, liderul de campanie al USL, sustine ca, potrivit numaratorii paralele interne, alianta pe care o reprezinta a obtinut toata mandatele din 25 de judete ajungand pana acum 346 de mandate. Judetele in care colegiile sunt inchise si USL a castigat sunt: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si municipiul Bucuresti. Dragnea despre rezultatele obtinute de liderii ARD, potrivit numaratorii paralel a USL: Blaga pe doi, la MIhai Razvan Ungureanu inca se numara. In colegiul lui M. Neamtu, Gh. Flutur sau C. Boureanu, USL a inchis la peste 50%.

Liviu Dragnea: Sistemul numaratorii paralele mai functioneaza

Sistemul numaratorii paralele a voturilor din 9 decembrie mai functioneaza, a declarat duminica secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Ala care spune Videanu ca e ilegal? Da, functioneaza, eu sper ca, dupa ce se termina numaratoarea voturilor, toti reprezentantii partidelor, normal, vor lua copii dupa procesele verbale si vor raporta fiecare la partidul lui rezultatele alegerilor, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: USL a castigat toate colegiile din 25 de judete, Uniunea are in acest moment 346 de mandate de parlamentar

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a avansat si o cifra provizorie de mandate: 346 posturi de parlamentar in seama USL. El a mai spus ca USL a castigat toate colegiile din 25 de judete.

Liviu Dragnea despre cooptarea UDMR la guvernare: A fost o discutie la nivelul conducerii USL, un cerc destul de restrans, era prezent si Crin Antonescu

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca ideea unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare a fost discutata la nivelul conducerii USL, intr-un cerc destul de restrans, dar din care face parte si presedintele PNL, Crin Antonescu. Daca presedintele Traian Basescu il va nominaliza premier pe Victor Ponta, poate aparea o coabitare serioasa, corecta, in interesul tarii.

Liviu Dragnea: USL a castigat toate mandatele din 25 de judete

Liviu Dragnea a facut in aceasta noapte o declaratie de presa in care a declarat ca USL a castigat toate mandatele din 25 de judete. in afara de aceste mandate unde s-au inchis toate judetele, numarul.

Liviu Dragnea: Basescu va chema, marti sau miercuri, partidele la consultari. USL merge impreuna

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica noaptea, ca, cel mai probabil, presedintele Basescu va chema partidele la consultari marti sau miercuri. Personal, cred ca marti dupa-amiaza.

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea a obtinut mai multe voturi decat mentorul sau la alegerile parlamentare

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea, inscrisa pe listele USL pentru alegerile parlamentare, a obtinut 75% din voturile exprimate in colegiul din Teleorman in care a candidat, scrie Ziarul Teleorman. Elena.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )