Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Omar Hayssam a fost audiat vineri de procurorii DNA

Adevărul Adevărul,
UPDATE Omar Hayssam a fost audiat vineri de procurorii DNA

Omar Hayssam a fost adus, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de privatizarea fostei intreprinderi de Piese Radio si Semiconductori IPRS) Baneasa. Sirianul a stat la sediul DNA aproximativ 40 de minute. continuă pe Adevărul

Omar Hayssam, audiat vineri de procurorii DNA

Omar Hayssam a fost adus, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de privatizarea fostei intreprinderi de Piese Radio si Semiconductori IPRS) Baneasa.

Omar Hayssam este audiat la DNA, in dosarul privind privatizarea IPRS Baneasa

Omar Hayssam este audiat, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie. Sirianul a fost adus de la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, pentru audieri in dosarul privind privatizarea IPRS.

UPDATE Omar Hayssam a fost audiat vineri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul IPRS Baneasa - surse

Omar Hayssam a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul privind privatizarea fostei Intreprinderi de Piese Radio si Semiconductori IPRS) Baneasa, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Dupa aproximativ 30 de minute, Omar Hayssam a fost dus inapoi in Penitenciarul Rahova.

UPDATE: Omar Hayssam, transferat intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a ...

UPDATE: Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti, IGPR, potrivit Mediafax. In cursul acestei zile, condamnatul Omar Hayssam a fost transferat dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei .

UPDATE: Omar Hayssam este de marti la Penitenciarul Bucuresti Rahova.

UPDATE: Omar Hayssam se afla, de marti, in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si va fi cazat intr-o camera cu profil de carantinare-observare, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor AN), informeaza Mediafax. Persoana condamnata la o pedeapsa privativa de libertate Hayssam Omar se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de astazi, 23 iulie 2013. Dupa indeplinirea procedurilor de primire in unitate, acesta va fi cazata intr-o camera cu profil de .

Antena 3 a fost pusa sub urmarire penala, in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Mihai Gadea a fost audiat de procurorii DNA

UPDATE: Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus, joi, sub urmarire penala, pentru complicitate la santaj. Informatia, anuntata initial de B1 TV, a fost confirmata de.

Omar Hayssam, adus la audieri la DNA

Update 09:28: Omar Hayssam a fost trimis inapoi la penitenciarul Rahova, dupa ce a fost audiat, transmit sursele de presa.

VIDEO UPDATE Omar Hayssam a fost transferat marti la pranz la Penitenciarul Rahova

Ministerul de Interne a precizat, in jurul orei 12. 00, ca Omar Hayssam a fost transferat marti dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane intr-o unitate din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. UPDATE ora 16:50): Omar Hayssam a fost incarcerat marti, in jurul orei 12:00, la Penitenciarul Rahova, unde va ramane pentru urmatoarele 21 de zile, cat reprezinta perioada de carantina, au precizat oficiali ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor citati de Agerpres.

Omar Hayssam a fost transferat in Romania dintr-o inchisoare din Irak - directorul agentiei oficiale de presa a Siriei, citatat de Vocea Rusiei

Omar Hayssam ar fi fost adus in Romania din Irak, unde era detinut intr-o inchisoare, sustine Vocea Rusiei, care citeaza o declaratie a directorul SANA, agentia oficiala de presa a Siriei, Ahmed Daua.

Omar Hayssam ar fi fost transferat in Romania dintr-o inchisoare din Irak - directorul agentiei oficiale de presa a Siriei, citat de Vocea Rusiei

Omar Hayssam ar fi fost adus in Romania din Irak, unde era detinut intr-o inchisoare, sustine Vocea Rusiei, care citeaza o declaratie a directorul SANA, agentia oficiala de presa a Siriei, Ahmed Daua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )