Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE Orange, amendata cu 20.000 de lei pentru ca a refuzat abonatilor dreptul de a denunta unilateral fara penalitati, in termenul legal, contractele incheiate la distanta/Orange evalueaza posibilitatea contestarii in justitie a acestei decizii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Orange, amendata cu 20.000 de lei pentru ca a refuzat abonatilor dreptul de a denunta unilateral fara penalitati, in termenul legal, contractele incheiate la distanta/Orange evalueaza posibilitatea contestarii in justitie a acestei decizii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat marti ca a sanctionat cu 20. 000 de lei compania Orange Romania in urma constatarii faptului ca, la momentul incheierii unor contracte la distanta n. a acordul a fost obtinut prin telefon), nu a comunicat abonatilor faptul ca pot denunta unilateral contractul in termen de 14 zile lucratoare, refuzandu-le acestora dreptul de a denunta contractul fara plata unei penalitati de reziliere. ANCOM a dispus si informarea tuturor clientilor care au incheiat contracte in conditii similare. UPDATE Orange Romania pentru HotNews. ro: Decizia ANCOM este surprinzatoare, avand in vedere explicatiile oferite anterior de Orange Romania Autoritatii pe marginea acestui subiect. In consecinta, evaluam posibilitatea contestarii in justitie a acestei decizii. continuă pe Hotnews

Orange, amendata cu 20.000 de lei pentru ca a refuzat abonatilor dreptul de a denunta unilateral fara penalitati, in termenul legal, contractele incheiate la distanta

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat marti ca a sanctionat cu 20. 000 de lei compania Orange Romania in urma constatarii faptului ca, la momentul incheierii unor contracte la distanta n. a acordul a fost obtinut prin telefon), nu a comunicat abonatilor faptul ca pot denunta unilateral contractul in termen de 14 zile lucratoare, refuzandu-le acestora dreptul de a denunta contractul fara plata unei penalitati de reziliere. ANCOM a dispus si informarea tuturor clientilor care au incheiat contracte in conditii similare.

Orange, amendata de ANCOM pentru ca nu si-a informat abonatii ca pot renunta la contracte

Autoritatea de reglementare in comunicatii, ANCOM, a amendat Orange Romania cu 20. 000 lei pentru ca nu a comunicat abonatilor ca pot denunta unilateral unele contracte, in termen de 14 zile lucratoare, refuzandu-le acestora dreptul de a denunta.

Orange a fost amendata de ANCOM pentru ca nu si-a informat abonatii ca pot renunta la contracte

Orange a fost amendata de Autoritatea de reglementare in comunicatii, ANCOM cu 20. 000 de lei, pe motiv ca nu a comunicat abonatilor ca pot denunta unilateral unele contracte in termen de 14 zile lucratoare,.

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Contracte de 765 milioane de lei pentru deszapezire

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vrea sa contracteze, pentru urmatorii doi ani, lucrari de intretinere pe timp de iarna a drumurilor din administrarea celor sapte directii regionale, in valoare de 765 milioane lei.

Dosare penale si amenzi de zeci de mii de lei pentru transportatorii de cereale si deseuri ...

Peste 140 de tone de cereale si deseuri metalice au fost confiscate, au fost intocmite 11 dosare penale pentru evaziune si contrabanda si au fost aplicate aproape 160 de amenzi, in timpul unei actiuni care este an curs de desfasurare in 6 judete. Potrivit Inspectoratului General al Politiei, activitatea de prevenire a ilegalitatilor in transportul de marfuri se desfasoara in perioada 24 - 31 iulie, in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita si Tulcea, Pana marti, politistii au .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )