Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE: Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta. Tot tirajul din Franta, epuizat de la prima ora

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta. Tot tirajul din Franta, epuizat de la prima ora

Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta. Supravietuitorii atacului terorist de saptamana trecuta au publicat miercuri primul numar de dupa atentat. Pe coperta revistei apare un Mahomed cu lacrimi in ochi. continuă pe România Liberă

UPDATE: FOTO. Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta. Tot tirajul din Franta, epuizat de la prima ora

Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta. Supravietuitorii atacului terorist de saptamana trecuta au publicat miercuri primul numar de dupa atentat. Pe coperta revistei apare un Mahomed cu lacrimi in ochi.

Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta

Prima editie Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta. Supravietuitorii atacului terorist de saptamana trecuta au publicat miercuri primul numar de dupa atentat. Pe coperta revistei apare un Mahomed cu lacrimi in ochi.

FOTO Primul numar Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta, intr-un tiraj de 3 milioane de exemplare. Parizienii stau la coada pentru a cumpara revista, chioscurile si-au epuizat stocurile, iar tirajul va fi marit la 5 milioane de exemplare

Supravietuitorii din echipa saptamanalului de satira Charlie Hebdo au publicat miercuri primul numar de dupa atentat, pe a carui prima pagina apare un Mahomed cu lacrimi in ochi, in urma atacurilor armate care au bulversat Franta, o tara care a intrat in razboi impotriva terorismului, potrivit Mediafax. La o saptamana de la atacul armat comis la sediul sau miercurea trecuta - soldat cu 12 morti -, ziarul a anuntat un tiraj de trei milioane de exemplare, fata de 60. 000 de obicei, cu versiuni in numeroase limbi straine engleza, turca, spaniola, intre altele). Parizienii stau la coada pentru a cumpara Charlie Hebdo. Unele chioscuri deja si-au epuizat stocul. Ora 11:24: Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacul armat va creste de la 3 la 5 milioane de exemplare, pentru a face fata cererii exceptionale, a declarat distribuitorul pentru AFP.

A aparut primul numar Charlie Hebdo dupa atentatul terorist: Cozi in Paris, unele chioscuri au epuizat stocul

A aparut noul numar al saptamanalului Charlie Hebdo, primul dupa atentatele teroriste de la sediul redactiei. Pe coperta revistei este prezentata caricatura Profetului Mahomed care tine o pancarta pe care scrie.

Francezii stau la coada pentru a cumpara prima editie a Charlie Hebdo de dupa atacurile teroriste

Prima editie a Charlie Hebdo de dupa atentatele teroriste s-a epuizat in cateva zeci de minute, la chioscurile de presa din Franta, miercuri. Oamenii au stat la cozi mari pentru a cumpara publicatia, conform.

Un caricaturist de la Charlie Hebdo povesteste cum a creat noua coperta a revistei: Nu este coperta pe care teroristii vor sa o desenam/ Imi pare rau ca l-am desenat din nou, dar Mahomedul de pe coperta este un Mahomed care, inainte de toate, plange

Coperta primului numar al saptamanalului de satira Charlie Hebdo dupa atentate a fost desenata de unul dintre caricaturistili care au supravietuit tragediei, noteaza The Telegraph. Aceasta il infatiseaza pe profetul Mahomed tinand o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Caricaturistul Luz povesteste cum a creat coperta, precizand ca a dorit sa faca un desen care, in primul rand, sa ne faca sa radem.

UPDATE. Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacurile teroriste va fi MARIT la 5 MILIOANE de exemplare

UPDATE: Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacul armat care i-a decimat redactia, scos miercuri, a fost marit de la trei la cinci milioane de exemplare, pentru a face fata unei cereri exceptionale in F.

Charlie Hebdo publica miercuri un nou numar in 3 milioane de exemplare. Cum arata coperta revistei

Pe coperta primlui numar al revistei Charlie Hebdo dupa atentat, care va aparea miercuri, 14 ianuarie, apare o caricatura a profetului Mahomed care tine o pancarta pe care este scris textul Je suis Charlie - Eu sunt Charlie.

Ce spune gruparea Stat Islamic despre primul numar Charlie Hebdo de dupa atentat: o decizie stupida

Organizatia terorista Stat Islamic in Irak si Siria considera extrem de stupida decizia revistei Charlie Hebdo de a publica noi caricaturi cu Profetul Mahomed, potrivit postului de radio al grupului.

VIDEO. L-am razbunat pe Profetul Mahomed strigau teroristii dupa masacrul de la redactia revistei Charlie Hebdo

O noua inregistrare video publicata de Sky News ii surprinde pe fratii Kouachi iesind calm din sediul redactiei revistei satirice Charlie Hebdo dupa ce au omorat 12 persoane in timp ce strigau L-am razbunat pe Profetul Mahomed.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )