Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE Procesul trupei Pussy Riot, AMANAT pentru 10 octombrie.

România Liberă România Liberă,
UPDATE Procesul trupei Pussy Riot, AMANAT pentru 10 octombrie.

UPDATE: Procesul in apel al membrelor grupului Pussy Riot a fost amanat, luni, pentru 10 octombrie de tribunalul municipal din Moscova, una dintre tinere anuntand ca a intrerupt legatura cu avocatul ei si in prezent nu are cine sa o apere in instanta, relateaza AFP, citata de Mediafax. Amanarea ceruta de Ekaterina Samutevici este acceptata. Audierea a fost amanata pentru 10 octombrie, a anuntat presedintele tribunalului, dupa suspendarea audierii. _ _ _ _ _ _ Un tribunal din Moscova va . continuă pe România Liberă

Un tribunal din Moscova va audia, luni, apelul membrelor trupei Pussy Riot.

Un tribunal din Moscova va audia, luni, apelul membrelor trupei Pussy Riot impotriva condamnarii lor la doi ani de inchisoare pentru huliganism si incitare la ura religioasa, potrivit postului de radio Europa Libera. Duminica Biserica Ortodoxa Rusa le-a indemnat pe cele trei membre intemnitate ale trupei sa se caiasca, sugerand ca in schimb le va ajuta cu apelul. In declaratia Bisericii se spune ca daca tinerele isi exprima regretul si pocainta, atunci cuvintele lor nu trebuie trecute cu .

Grupul rusesc Pussy Riot, apel in instanta impotriva condamnarii la inchisoare

Un tribunal din Mosova va audia, luni, apelul celor trei activiste din trupa Pussy Riot, condamnate la doi ani de inchisoare pentru proteste anti-Kremlin intr-o catedrala ruseasca. Biserica Ortodoxa Rusa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )