Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE. Seful DGIPI, Gelu Oltean, eliberat din functie. inlocuirea, facuta la propunerea ministrului de Interne, Gabriel Oprea

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Seful DGIPI, Gelu Oltean, eliberat din functie. inlocuirea, facuta la propunerea ministrului de Interne, Gabriel Oprea

Seful DGIPI, Gelu Oltean, a fost schimbat din functie. Decizia a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial, conform B1 TV. continuă pe România Liberă

Seful DGIPI, Gelu Oltean, eliberat din functie

Seful DGIPI, Gelu Oltean, a fost schimbat din functie. Decizia a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial, conform B1 TV.

Seful DGIPI, Gelu Oltean, eliberat din functie de catre premierul Ponta, insa la cererea ministrului Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, informatia fiind publicata luni seara in.

UPDATE Victor Ponta l-a eliberat din functie pe Gelu Oltean, seful DGIPI, singurul serviciu de informatii subordonat direct premierului. Ponta: Nu am nimic sa-i reprosez, a fost propunerea ministrului de Interne

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean vezi aici CV-ul complet), potrivit unei decizii publicate luni seara in Monitorul Oficial. In decizia publicata nu se specifica daca eliberarea lui Oltean a fost facuta la cerere. Oltean conducea DGIPI serviciul secret al Ministerului de Interne, cunoscut drept Doi si-un sfert) din aprilie 2012, serviciul fiind in directa subordine a premierului Romaniei. UPDATE: Potrivit unor surse Hotnews. ro, Gelu Oltean ar fi implicat in dosarele Uioreanu si Isaila. Fostul sef al DGIPI negocia cu fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu PNL),trimis in judecata pentru coruptie, numirea unor sefi de politie in Cluj. UPDATE 1: Victor Ponta: A fost propunerea ministrului de Interne, nu am nimic sa ii reprosez lui Gelu Oltean.

MAI: Seful DGIPI, Gelu Oltean, va fi inlocuit de un adjunct pana la o noua numire

Seful Departamentului Informatii si Protectie Interna DIPI), fosta DGIPI, din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu Oltean, a fost eliberat din functie la cerere si va fi inlocuit de un adjunct pana la o.

Seful DIPI, Gelu Oltean, eliberat la cerere din functie de catre premierul Ponta. Interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nicolae

UPDATE 21:25 MAI anunta ca Gelu Oltean a fost eliberat din functie, la cerere, iar interimatul conducerii va fi asigurat de un adjunct, Gheorghe Nicolae, subsecretar de stat in cadrul aceluiasi departament.

Seful DGIPI, dat afara. Ponta: Gelu-Marin Oltean a fost eliberat din functie la propunerea lui Oprea

Update 21. 35 -Seful DGIPI, Gelu Oltean, va fi inlocuit de un adjunct pana la o noua numireUpdate 21. 10 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca seful Departamentului de Informatii.

Ponta l-a dat afara pe seful DGIPI, Gelu-Marin Oltean

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din functie,incepand de luni,printr-o decizie a premierului Victor Ponta. Decizia sefului.

Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe Gelu Oltean, seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI), decizia fiind publicata astazi in Monitorul Oficial.

STENOGRAME. Judecatoarele Gabriela Birsan si Gabriela Corbu, de la inalta Curte, suspendate din functie

Excursii si chefuri in restaurante de lux din Paris, bijuterii scumpe si obiecte vestimentare de lux. Judecatoarea Gabriela Birsan, fosta sefa a sectiei contencios administrativ si fiscal de la inalta Curte de Casatie si Justitie a primit astfel de foloase necuvenite pentru a interveni si solutiona favorabil dosarele unui om de afaceri aflate pe rolul sectiei pe care o conducea. Alaturi de Birsan a mai fost trimisa in judecata si judecatoarea Claudia Corbu de la Instanta Suprema. Cele doua au fost suspendate din functie, vineri, printr-o deciczie a Consiliului Superior al Magistraturii .

CSM: Judecatoarele Gabriela Birsan si Corina Corbu de la ICCJ, suspendate din functie

Judecatoarele Gabriela Birsan si Corina Corbu au fost suspendate din functie de CSM, incepand de vineri, dupa ce inalta Curte le-a trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )