Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar. continuă pe România Liberă

Fosta sefa a ANRP, acuzata de abuz in serviciu, pusa sub control judiciar

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, va fi cercetata sub control judiciar, ea fiind acuzata de abuz in serviciu, in dosarul privind aprobarea unor despagubiri pentru trei imobile, care au fost supraevaluate cu 75.

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, plasata sub control judiciar in dosarul lui Horia Georgescu

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost chemat si Horia Georgescu, seful ANI, a fost retinut pentru 24 de ore. Ingrid Zaarour a fost.

Care sunt acuzatiile aduse patronului Hotelului Unirea, Vasile Bogdan, cercetat sub control judiciar pentru un prejudiciu de peste 130.000 de euro

Magistratii Tribunalului Vaslui au motivat hotararea prin care cinci din cei sase barbati suspectati ca fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in infractiuni economice, printre care si patronul Hotelului Unirea Focsani sunt cercetati sub control judiciar.

Izaura Anghel va fi judecata in continuare sub control judiciar

Izaura Anghel, fata lui Bercea Mondial, si fratele ei, Grinica-Ion, vor fi judecati in continuare sub control judiciar pentru santajarea lui Mircea Basescu. Tribunalul Constanta a decis mentinerea acestei masuri preventive in privinta celor doi. Decizia nu este definitiva.

Toni Grebla afla, joi, daca ramane in libertate, dupa afacerea cu caprele. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia DNA la arestul la domiciliu al lui Toni Grebla, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Toni Grebla afla, joi, daca ramane in libertate, dupa afacerea cu caprele

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia DNA la arestul la domiciliu al lui Toni Grebla, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Toni Grebla, cercetat in LIBERTATE. Decizia este definitiva

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, va fi cercetat in libertate, nu in arest la domiciliu, asa cum au cerut procurorii anticoruptie, a stabilit, joi, inalta Curte de Casatie si.

Fostul judecator CCR Toni Grebla va fi cercetat in continuare in libertate

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla va fi cercetat in continuare in libertate. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins, joi, contestatia procurorilor anticoruptie in dosarul in care acesta este acuzat de coruptie. Decizia este definitiva.

Toni Grebla: Nu mai doresc sa detin nicio functie publica

Fostul judecator al Curtii Constitutionale CC), Toni Grebla, a declarat, joi, ca nu mai doreste sa mai detina vreo functie publica, subliniind, inca o data, ca nu se considera vinovat de faptele de care il acuza procurorii.

Toni Grebla va fi cercetat in libertate

Actualizare 18:24 Fostul judecator al CCR, Toni Grebla, va fi cercetat in libertate, nu in arest la domiciliu, cum ceruse DNA, a stabilit, astazi, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )