Libnet.ro
UNICEF

09:45

Urarile presedintelui Traian Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria

B1 B1,
Urarile presedintelui Traian Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria

Presedintele Traian Basescu a transmis joi un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane. Doresc sa adresez tuturor romanilor, in aceasta zi in care praznuim. continuă pe B1

Raspunsul Ungariei la declaratiile presedintelui Traian Basescu: Ungaria si Romania impartasesc interesul protejarii minoritatilor

Ungaria si Romania impartasesc interesul protejarii minoritatilor etnice, iar Ungaria este angajata intr-un dialog constructiv cu Romania in privinta acestui subiect, a afirmat luni seara Ministerul ungar de Externe, raspunzand unor declaratii ale presedintelui roman Traian Basescu, relateaza MTI, citat de Mediafax.

Traian Basescu, in Harghita: Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei

Ungaria este un focar de instabilitate, a declarat luni presedintele Traian Basescu, prezent in judetul Harghita, la Izvorul Muresului. Seful statului a comentat scandalul iscat de gruparea maghiara Jobbik si a.

Scrisorile de confort bancar nu mai sunt obligatorii pentru cei care solicita fonduri UE prin Programul Cresterea Competitivitatii Economice

Potentialii beneficiari de fonduri europene contractate prin intermediul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE) nu mai trebuie sa depuna scrisori de confort in momentul solicitarii finantarii, anunta Ministerul Fondurilor Europene, printr-un comunicat de presa. Aceasta masura va fi aplicata si in urmatorul cadru financiar 2014-2020, asa cum a declarat Ministrul Eugen Teodorovici pentru uelive. ro, in cadrul unei intalniri online cu cititorii.

Traian Basescu versus Vona Gabor: presa internationala, despre razboiul declaratiilor dintre cei doi

Presa din strainatate a preluat declaratiile presedintelui Traian Basescu, dar si reactia liderului Jobbik, vorbind despre un razboi, cel putin la nivel declarativ, intre Bucuresti si Budapesta.

Traian Basescu vs. Vona Gabor: presa internationala, despre razboiul declaratiilor dintre cei doi

Presa din strainatate a preluat declaratiile presedintelui Traian Basescu, dar si reactia liderului Jobbik, vorbind despre un razboi, cel putin la nivel declarativ, intre Bucuresti si Budapesta.

Nu a intervenit presedintele Basescu, ci prietenul Basescu. Valeriu Pricina, despre interventia lui Traian Basescu in cazul lui Cioaba

Valeriu Pricina, vicepresedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 interventia presedintelui Traian Basescu pentru a-l ajuta pe Regele.

Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va ma

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

VIDEO Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca nu-si merita calitatea de cetatean roman. Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

Ce a declarat Traian Basescu, in Harghita, despre steagul secuiesc.

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, la finalul slujbei de la manastirea din Izvoru Muresului, ca pe drum spre manastire a vazut la porti si drapelul secuiesc, langa cel al Ungariei, si s-a intrebat daca nu era loc si pentru steagul tricolor, transmite Mediafax. La finalul slujbei de la Manastirea Adormirea Maicii Domnului de la Izvoru Muresului, arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, IPS Ioan Selejean, i-a oferit presedintelui un drapel al Romaniei, spunandu-i: Sa-l tineti sus, sa se .

Secretar de stat maghiar catre Traian Basescu: Ungaria nu este o tara revizionista

Ungaria nu este o tara revizionista, dar are o responsabilitate constitutionala fata de ungurii din strainatate, reprezentata in cadrul politicii sale externe, a declarat secretarul de stat Zsolt Nemeth, raspunzand unor declaratii ale presedintelui roman Traian Basescu, relateaza MTI, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )