Libnet.ro
UNICEF

08:00

Urmarile cutremurului de sambata noaptea din Capitala: cinci persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panica

Adevărul Adevărul,
Urmarile cutremurului de sambata noaptea din Capitala: cinci persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panica

In urma cutremurului de sambata noaptea, resimtit in Bucuresti, la Serviciul de Ambulanta s-au inregistrat cinci apeluri pentru atacuri de panica, a declarat, potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIF), dr. Alis Grasu. continuă pe Adevărul

Problemele sistemului de termoficare din Capitala pot fi rezolvate in 15-20 de ani

Problemele cu care se confrunta in prezent sistemul centralizat de termoficare din Capitala pot fi rezolvate doar in 15-20 de ani si doar daca va fi regandit intregul sistem, care, in prezent, este gigantic, a declarat, joi, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Emil Calota.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cinci persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

UPDATE: Bilantul atacului armat a ajuns la cinci morti, dupa ce un barbat ranit care fusese transportat la spital a decedat. Motivul atacului este in continuare necunoscut, iar persoana care a deschis focul.

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )