Libnet.ro
UNICEF

10:16

Urmeaza o zi foarte grea pentru Simona Halep. Ce s-a intamplat azi noapte la Toronto, stricand planurile organizatorilor turneului WTA

Adevărul Adevărul,
Urmeaza o zi foarte grea pentru Simona Halep. Ce s-a intamplat azi noapte la Toronto, stricand planurile organizatorilor turneului WTA

Simona Halep trebuia sa joace de la ora 4. 00, ora Romaniei, meciul din sferturile de finala ale turneului de la Toronto, contra frantuzoaicei Carolina Garcia. continuă pe Adevărul

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

VIDEO Simona Halep i-a uluit pe canadieni. Ce a facut jucatoarea noastra imediat dupa ce a surclasat-o pe Strycova

Simona Halep face un turneu foarte bun la Toronto, unde va juca in aceasta noapte cu frantuzoaica Caroline Garcia, pentru un loc in semifinale.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Un nou test pentru Halep la Toronto

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a declarat ca joaca din ce in ce mai bine, dupa ce s-a calificat in.

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. O noua provocare pentru Halep la Toronto

Simona Halep o va infrunta pe cehoaica Barbora Strycova 31 ani, 26 WTA) in optimile turnelului de la Toronto,dotat cu premii totale de 2.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci greu pentru Halep la Toronto

Prima adversara la turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, a romancei Simona Halep, numarul 2 mondial, va fi jucatoarea.

Simona Halep, prima reactie dupa calficarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

LIVESCORE Simona Halep vs Elina Svitolina (de la ora 01.00)

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi si detinatoarea trofeului, se afla la o singura victorie distanta de a patra finala din acest an. Pentru un loc in ultimul act al turneului de la Toronto, Halep se va duela cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), cap de serie numarul cinci. Partida se va disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01. 00 ora Romaniei), si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe Hotnews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Elina Svitolina 1-6, 0-5

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se afla la o singura victorie distanta de a patra finala din acest an. Pentru un loc in ultimul act al turneului de la Toronto, Halep se dueleaza cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), cap de serie numarul cinci. Partida se disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01. 00 ora Romaniei), si este transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe Hotnews. ro.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Halep, in semifinale la Toronto - Duel cu Elina Svitolina (de la ora 01.00)

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, a obtinut o victorie lejera in fata frantuzoaicei Caroline Garcia locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2, asigurandu-si astfel calificarea in penultimul act al turneului de la Toronto. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Halep se va lupta cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), cap de serie numarul cinci. Partida se va disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01. 00 ora Romaniei), si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe Hotnews. ro. UPDATE: Caroline Wozniacki 6 WTA), cap de serie numarul 6, a invins-o pe Sloane Stephens 934 WTA), scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )