Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ursula von der Leyen, despre violentele din SUA:ingrozitoare si revoltatoare. Mesajul pentru Joe Biden VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ursula von der Leyen, despre violentele din SUA:ingrozitoare si revoltatoare. Mesajul pentru Joe Biden VIDEO

Presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen a tinut joi o declaratie de presa in care a vorbit despre violentele de la Congresul din SUA, dar si despre confirnarea lui Joe Biden ca presedinte al SUA. continuă pe Adevărul

URSULA VON DER LEYEN: Tarile membre nu pot negocia separat acorduri privind vaccinurile anti-COVID-19

Tarile membre ale Uniunii Europene nu pot negocia in mod separat acorduri privind vaccinurile anti-COVID-19 cu companii farmaceutice in paralel cu eforturile UE ca intreg, a anuntat astazi presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Dominic Fritz: Am invitat-o pe Ursula von der Leyen la Timisoara. A acceptat bucuroasa invitatia

Dominic Fritz, primarul orasului Timisoara, a anuntat ca a discutat la telefon cu Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene. Edilul a spus ca a invitat-o pe von der Leyen sa viziteze Timisoara si aceasta a acceptat imediat.

Dominic Fritz a invitat-o pe Ursula von der Leyen la Timisoara

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, anunta ca a avut, joi, o discutie cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe care a invitat-o in oras. A acceptat imediat, afirma primarul.

Sefa Comisiei Europene, in vizita la Timisoara in 2023. Ursula von der Leyen a acceptat invitatia primarului Dominic Fritz Am gasit in aceasta conversatie interes si deschidere pentru Timisoara

Dominic Fritz, Primarul Timisoarei, a anuntat ca a invitat-o pe sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa viziteze Timisoara in 2023, cand orasul va fi Capitala Europeana a.

Dominic Fritz, discutie cu Ursula von der Leyen: Am invitat-o sa cunoasca Timisoara si a acceptat imediat

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, anunta ca a avut, joi, o discutie cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe care a invitat-o in oras. A acceptat imediat, afirma primarul.

Fritz: Am invitat-o pe Ursula von der Leyen in Timisoara in 2023. Se pare ca am fost foarte convingator. A acceptat imediat invitatia

Primarul orasului Timisoara, Dominic Fritz, a scris joi pe Facebook ca a invitat-o pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in orasul care va deveni in 2023 Capitala Culturala a Europei si ca aceasta a acceptat.

Dominic Fritz a invitat-o pe Ursula von der Leyen la Timisoara

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a invitat-o pe presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leye.

Iulian Fota, despre violentele din SUA: Lasa un sentiment de ingrijorare in randul aliatilor O tara care are tensiuni interne atat de mari nu isi poate indeplini toate obligatiile

Analistul de politica externa Iulian Fota a comentat joi seara pentru B1 TV incidentele tensionate din SUA, precizand ca violentele de la Capitoliul american arata ca democratia poate deveni fragila in.

Bursele americane, la record maxim dupa violentele din SUA

Investitorii asteapta stimulente economice Pietele actiunilor din SUA au atins noi niveluri maxime record ieri, dupa o zi agitata de revoltele din Washington DC, care s-a incheiat in cele din urma cu validarea oficiala a victoriei democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale care au avut loc in 3 noiembrie 2020. Avansul burselor a fost generat de sperantele legate de viitorul economiei americane, care va beneficia de stimulente.

Cristian Diaconescu, despre haosul din SUA: Democratia consolidata a sangerat A fost o criza care a surprins pe toata lumea

Fostul ministru al afacerilor externe, Cristian Diaconescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca manifestatiile violente din SUA au luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )