Libnet.ro
UNICEF

07:30

Urzeala tronurilor, cel mai piratat serial din lume. Acest titlu e mai bun decat un premiu Emmy

Adevărul Adevărul,
Urzeala tronurilor, cel mai piratat serial din lume. Acest titlu e mai bun decat un premiu Emmy

Ultimul episod din cel de-al patrulea sezon al serialului Urzeala tronurilor a stabilit un nou record de piraterie online, cu 1,5 milioane de downloadari in primele 12 ore dupa ce a fost difuzat de postul HBO. continuă pe Adevărul

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

Urzeala tronurilor, un fenomen ce a trecut granitele TV

A adus atata moarte incat a scandalizat opinia publica, a nascut replici ce fac astazi parte din limbajul urban, iar personajele sale sunt copiate in viata reala. Este cel mai de succes serial din istoria HBO, dar si cel mai piratat serial din lume. Urzeala tronurilor a devenit un fenomen cu o coordonata sociala mult mai importanta decat pare la prima vedere. Desi sezonul patru a ajuns la final, fenomenul creat de George R. Martin continua.

Topul celor mai pasnice tari din lume. Ce loc ocupa Romania

Islanda este prima in topul celor mai pasnice tari din lume, arata studiul Global Peace Index GPI) , efectuat de Institute for Economics and Peace . Aceasta este urmata de Austria, Danemarca, Noua Zeelanda si Suedia, scrie The Guardian.

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

SUA au marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale si au invins Ghana cu 2-1

Clint Dempsey a marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale, iar Statele Unite au debutat cu dreptul la turneul final din Brazilia, reusind sa castige cu 2-1 in fata Ghanei, intr-un meci din.

REVIEW Allview X2 Soul: Cel mai subtire telefon din lume nu este usor de refuzat

La targul de tehnologie Mobile World Congress, care a avut loc in Barcelona, la inceputul lunii februarie, producatorul chinez Gionee prezenta cel mai subtire telefon din lume, modelul Elife S5. Noi l-am avut la review, multumita brasovenilor de la Allview, care l-au adus in tara sub brandul propriu.

Cum se schimba comportamentul consumatorilor in contextul CM de Fotbal, evenimentul cel mai mobil si social din toate timpurile - studiu OMD

CM de Fotbal 2014 este pe cale sa devina evenimentul marcat cel mai puternic de comunicatiile mobile si cel mai social eveniment din istorie, multumita evolutiilor tehnologice ce le permit suporterilor sa interactioneze cu meciurile, cu fotbalistii si cu brandurile in noi moduri, arata un amplu studiu realizat de Omnicom Media Group si retelele sale de agentii OMD si PHD. Daca televizorul ramane rege pentru amatorii de fotbal, un numar extrem de mare dintre acestia spun ca au intentia sa interactioneze cu acest eveniment pe mai multe ecrane - tv, calculator, platforme mobile. Vezi in text o sinteza extinsa a studiului.

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

Cele mai periculoase orase din lume

Aceasta lume este plina de lucruri interesante si demne de vizitat. Daca esti o persoana careia ii place sa calatoreasca cu siguranta exista multe obiective pe lista ta. insa, sunt anumite locuri care atrag prin atmosfera tensionata si incarcata si nu ar fi indicat sa calci pe acolo.

Cel mai mare bordel din Asia a devenit monument istoric

In ciuda tensiunilor si animozitatilor din ultimele luni, dintre China si Japonia, Beijingul a decis ca un fost bordel militar nipon, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, sa fie declarat monument istoric.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )