Libnet.ro
UNICEF

14:15

Usher, dat in judecata pentru furtul piesei Caught Up! Vezi aici cine ii aduce aceste acuzatii!

Devorator Monden Devorator Monden,
Usher, dat in judecata pentru furtul piesei Caught Up! Vezi aici cine ii aduce aceste acuzatii!

Caught Up, unul dintre cele mai celebre hituri din cariera lui Usher, face parte de pe cel de-al patrulea material al cantaretului, intitulat Confessions, lansat in martie 2004, piesa fiind cel de-al cincilea single oficial al albumului. Desi au trecut ani buni de la lansarea acesteia, Usher ar putea avea acum niste probleme de ordin . continuă pe Devorator Monden

Jay-Z, dat in judecata pentru piesa Run This Town! Vezi aici cine il acuza si care e motivul!

Run This Town, in colaborare cu cantareata Rihanna si rapperul Kanye West, este un single extras de pe cel de-al 11-lea album din cariera lui Jay-Z, intitulat The Blueprint 3, lansat in septembrie 2009. Piesa a devenit un hit ajungand pana pe locul doi in Billboard Hot 100 si obtinand doua premii Grammy in 2010.

Deputat slobod la gura, dat in judecata pentru calomnie intr-un proces de 200.000 de lei

Fostul sef al ADRDP, Gavril Mihai Vadan, l-a dat in judecata pe deputatul iesean Daniel Oajdea dupa ce acesta din urma l-a facut corupt in cadrul unei emisiuni televizate.

Brasov: Administrator de firma, trimis in judecata pentru evaziune de 3 milioane de euro.

Administratorul unei firme din Brasov a fost trimis in judecata pentru evaziune de 3 milioane de euro. Florica Dina Surcel, administrator la firmele SC EPSILON HOUSE IMOBIL INVEST SRL BRASOV si respectiv SC ELEDIVI CONSTRUCT SRL BRASOV, a fost trimisa in judecata pentru inselaciune in forma si uz de fals continuata. Ea a fost ajutata de un cetatean italian, Antonino Gattuso. In rechizitoriul intocmit, procurorii au aratat ca in perioadele 09. 2008 si 22.

Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul general adjunct al Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta. De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata si a directorului SC Evalserv Standard SRL, Mugur George Voinea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. In perioada mai august 2013, inculpatul .

Dosarul APIA: Aurel Pana si Mugur George Voinea, trimisi in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii DNA anunta vineri ca au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Aurel Pana director general adjunct Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) pentru savarsirea.

Director general adjunct al APIA, trimis in judecata pentru luare de mita

Aurel Pana, directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat de procurori de luare de mita si trafic de influenta.

Bourceanu si-a dat acordul pentru transferul la Fiorentina

Mijlocasul Alexandru Bourceanu a raspuns afirmativ ofertei primite de la Fiorentina si clubul italian a demarat negocierile cu Steaua pentru transferul jucatorului in aceasta iarna.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )