Libnet.ro
UNICEF

14:30

USR: Autoritatile locale cheltuiesc 11 milioane de euro pe iluminatul festiv si artificiile de Revelion

Hotnews Hotnews,
 USR: Autoritatile locale cheltuiesc 11 milioane de euro pe iluminatul festiv si artificiile de Revelion

USR a calculat cat au cheltuit autoritatile locale in acest an pentru iluminatul festiv si focurile de artificii de Revelion, suma ridicandu-se la 50 de milioane de lei, insemnand echivalentul a 11 milioane de euro, arata reprezentatii formatiunii, pe Facebook, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ct cheltuiesc primariile pentru luminitele de Craciun. Harta interactiva realizata de USR

USR a calculat cat au cheltuit autoritatile locale in acest an pentru iluminatul festiv si focurile de artificii de Revelion, suma ridicandu-se la 50 de milioane de lei, insemnand echivalentul a 11 milioane de euro, arata reprezentatii formatiunii, pe Facebook.

Surse: Consiliul Concurentei a amendat Orange cu peste 11 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta pe piata platilor si mesajelor publicitare prin SMS

Consiliul Concurentei a amendat Orange pentru abuz de pozitie dominanta pe piata platilor si mesajelor scurte publicitare prin intermediul telefonului mobil, la capatul unei investigatii din primavara anului 2016, procentul amenzii fiind cuprins intre 1% si 1,3% din cifra de afaceri pe anul anterior, au declarat joi pentru HotNews. ro surse apropiate procesului. Anul trecut, Orange a avut o cifra de afaceri de peste 5,36 miliarde lei, ceea ce inseamna ca o amenda de 1% ar depasi valoarea de 53 milioane lei peste 11 milioane de euro). Contactati de HotNews. ro, oficialii Orange Romania nu au dorit sa comenteze.

Harta: cat au cheltuit in 2018 autoritatile locale pe luminitele de Sarbatori si pe focurile de artificii de Revelion

USR a realizat harta banilor cheltuiti de autoritatile locale in acest an pentru iluminatul festiv si focurile de artificii de Revelion, in total 11 milioane de euro alocati prin achizitii directe, fara licitatii.

Ct platesc bucurestenii pentru luminitele de Craciun: 3 primarii - 11 milioane lei. La Constanta, iluminatul festiv costa 4,8 milioane lei

Primaria Capitalei a cheltuit anul acesta circa 9,8 milioane lei pentru luminitele de Craciun, contractul fiind atribuit Companiei Municipale Iluminatul Public Bucuresti. in total, au fost instalate peste 9 milioane de beculete de tip LED. Compania Municipala a atribuit mai departe contractul pentru furnizarea instalatiilor luminoase firmei S. MK Illumination S. L, potrivit unui raspuns trimis de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. Primaria Sector 4 a platit si ea circa jumatate de milion de lei pentru luminitele puse pe strazile care le administreaza. Aceeasi suma a fost data si de Primaria Sector 6 pentru decorarea Parcului Drumul Taberei.

Corina Cretu: Romania a fost in pericol de a pierde fonduri UE in valoare de 800 milioane euro

La inceputul anului 2018, Romania s-a confruntat cu un risc de dezangajare de 800 de milioane de euro, a declarat comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu. La inceputul anului 2018, Romania.

Enel vinde participatia din EF Solare pentru 200 milioane euro

Enel SpA, cea mai mare companie de utilitati din Italia, este foarte aproape de vanzarea participatiei sale in societatea mixta EF Solare catre partenerul F2i, pentru aproximativ 200 de milioane de euro 229 de milioane de dolari), au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

O scrisoare pierduta: Romnia risca sa piarda 80 de milioane Euro, n urma amenzilor la fondurile europene

Romania risca sa piarda circa 80 de milioane de euro din cauza unor corectii financiare aplicate de Comisia Europeana la fondurile europene din agricultura. Guvernul Dancila a contestat amenzile, dar Comisia spune ca scrisoarea de la Bucuresti a ajuns prea tarziu la Bruxelles, iar acum cazul se judeca in justitia Uniunii Europene.

Executivul a adoptat o Hotarare de Guvern care simplifica modalitatea prin care autoritatile locale pot obtine fonduri nerambursabile de la Ministerul Turismului pentru investitii

Executivul a adoptat, vineri, o hotarare de Guvern care simplifica modalitatea prin care autoritatile publice locale pot obtine fonduri nerambursabile de la Ministerul Turismului pentru investitii in dezvoltarea infrastructurii turistice, incluse in Masterplanul de Investitii in Turism, anunta ministerul de resort.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )