Libnet.ro
UNICEF

20:30

Utile: Cancerul care va ucide cele mai multe femei; Frustrarea specialistilor in hepatite: Ce medic sunt eu daca nu pot oferi pacientilor cu hepatita C decat un tratament suboptimal?; Cata cafea trebuie sa bei ca sa nu faci diabet?

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cancerul care va ucide cele mai multe femei; Frustrarea specialistilor in hepatite: Ce medic sunt eu daca nu pot oferi pacientilor cu hepatita C decat un tratament suboptimal?; Cata cafea trebuie sa bei ca sa nu faci diabet?

Totul despre cataracta. Cataracta este principala cauza de orbire din lume. Aceasta apare din cauza opacifierii cristalinului. Afla care sunt cauzele si simptomele acestei afectuini, precum si ce tratament te scapa de ea. Aceasta afectiune poate fi. Ce inseamna cand te doare cotul. Fara sa luam in considerare ca proverbiala durere in cot inseamna nepasare, durerea cotului poate semnala probleme serioase de sanatate. Durerea in cot poate fi cauzata de mai multe probleme. continuă pe Hotnews

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din ultimii 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

Tot mai multe femei din Botosani cad in patima alcoolului. Medicii spun ca beau mai ceva ca barbatii

Tot mai multe femei din Botosani nu isi mai cearta barbatii ca ajung beti acasa. Din contra beau cot la cot cu acestia. Medicii de la Spitalul Judetean Mavromati, spun ca numarul onsumatorilor de alcool este in crestere de la un an la altul, iar femeile ocupa locul fruntas la imbolnaviri datorate consumului excesiv de aclool.

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara.

Studiu. Care sunt cele mai frecvente tipuri de cancer in Romania

Cancerul de san, cancerul de plamani, cancerul de prostata si cancerul colo-rectal sunt cel mai frecvent intalnite in cabinetele medicilor oncologi, iar cel mai rar intalnite sunt cancerul de vezica biliara, cancerul tiroidian si testicular, arata cel mai recent studiu GfK Onco Monitor.

Serviciile financiare, comertul si industria auto - sectoarele cu cele mai multe reclame online

Cea mai mare pondere a campanilor publicitare online se inregistreaza in randul serviciilor financiare, a comertului si a industriei auto. Aceasta este una dintre concluzile unui raport recent al Gemius, care studiaza activitatea publicitara a.

Toti banii sunt murdari: cele mai multe bacterii de pe bancnote, risc de acnee

Nici mai mult, nici mai putin de 3. 000 de tipuri de bacterii au fost descoperite pe bancnotele de 1 dolar de cercetatorii de la Universitatea New York, in cadrul primului studiu de amploare al ADN-ului de pe banii americani.

Piatra Neamt: Profesorul de canto care a agresat sexual mai multe eleve intre 6 si 10 ani, arestat preventiv pentru 30 de zile

Profesorul de canto din Piatra Neamt, acuzat ca a agresat sexual mai multe eleve, cu varste curprinse intre sase si zece ani, a fost arestat, miercuri, pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Neamt nu este defini.

FOTO Fetele care sfideaza: cele mai controversate coperte ale revistelor din istoria muzicii

De la nuditate si sexualitate la ostentatie si declaratii socante, editorii revistelor internationale de prestigiu nu s-au cenzurat in goana dupa vanzari-record. Azealia Banks, Lady Gaga, Kanye West si Janet Jackson sunt cativa dintre cantaretii care au starnit valuri de nemultumiri odata cu aparitiile memorabile.

Cele mai ingenioase modele de carti de vizita pe care le vei vedea vreodata!

Intr-o era in care oamenii prefera mai degraba sa faca schimb de profiluri de Facebook ori Twitter decat de carti de vizita, acestea din urma pot avea inca un farmec aparte, atata timp cat sunt realizate cu cap, intr-un mod cat mai creativ. Iata in continuare cele mai interesante carti de vizita!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )