Libnet.ro
UNICEF

06:15

Utile: Cele mai bune remedii pentru durerile de gat; Cauze care duc la aparitia herniei; Semne ca ai nevoie de proteina animala

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai bune remedii pentru durerile de gat; Cauze care duc la aparitia herniei; Semne ca ai nevoie de proteina animala

Cum sa-ti intineresti tenul? Iata secretul! Nu mai este demult un secret faptul ca primul pas spre un ten curat si luminos este exfolierea. Fie ca ai tenul gras, uscat sau matur, acest procedeu trebuie sa fie nelipsit din ritualurile tale de infrumusetare daca iti doresti un ten radiant, cu aspect sanatos. Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, specialistii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanta. Vitamina care intarzie imbatranirea. In ce alimente se gaseste din abundenta? Spre deosebire de alti nutrienti, vitamina K nu a primit prea multa atentie. O noua cercetare, arata ca aceasta vitamina este unul dintre cei mai puternici nutrienti anti-imbatranire. Vitamina K este reprezentata de un grup de vitamine liposolubile care pot fi gasite in mod natural in organism. Filochinona sau vitamina K1. continuă pe Hotnews

VIDEO Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad din 2014

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

Jamie Oliver te invata sa prepari cele mai bune chiftele cu paste

Popular printre gospodinele din Romania, Jamie Oliver reprezinta un brand imbatabil atunci cand vorbim de bucatarie. Si, evident, o facem la superlativ.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la marea petrecere de revelion si hotelierii de pe litoral nu stau deoparte. Unitatile de cazare care au ales sa-si deschida portile pentru mini-vacanta dintre Craciun si Anul Nou vin cu oferte tentante. Adevarul a facut lista cu cele mai bune petreceri de la mare.

Topul celor mai bune statiuni de schi din Europa

Statiuni de schi din Franta, Elvetia, Austria si Italia sunt cele mai bune zone din Europa dedicate acestui sport de iarna, conform unui clasament conceput pe baza a sase criterii: pretul biletului pentru o zi de schiat, lungimea pistei, calitatea zapezii, nivelul de aglomeratie si restaurantele din zona.

Samsung Galaxy S6 apare in noi teste: dotarile sunt mai bune, dar camera e ca pe Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din aceasta perioada, iar posibilele specificatii ale acestuia au aparut iar pe internet. O noua poza publicata de site-ul olandez Mobifo. nl ne prezinta specificatiile unui telefon despre care se crede ca este viitorul flagship Samsung Galaxy S6. Este vorba, mai exact, despre modelul SM-G925F si nu este prima oara cand avem parte de informatii legate de acest smartphone. Specificatiile luate de pe AnTuTu sunt in mare parte similare cu cele [].

Cadouri de Craciun pentru ea: cele mai bune oferte la dispozitive pe care le poti face cadou

Dupa ce ti-am prezentat o lista cu potentiale cadouri pentru el, este acum randul sa iti recomandam cateva gadget-uri pe care i le poti face ei cadou. Cand vine vorba de cadouri, nu ai cum sa dai gres vreodatacu cele mai noi dispozitive, fie ca este vorba despre telefoane, tablete, camere foto sau e-book reader-e. eMAG are in aceasta perioada o lista cu cateva produse ideale pe care i le poti face ei cadou, iar Playtech a selectat pe cele [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )