Libnet.ro
UNICEF

07:00

Utile: Cum sa scapi de kilogramele in plus in cel mai simplu si natural mod; Care sunt dulciurile prietene cu silueta? Riscuri maxime la care sunt expusi copiii din cauza telefoanelor mobile

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cum sa scapi de kilogramele in plus in cel mai simplu si natural mod; Care sunt dulciurile prietene cu silueta? Riscuri maxime la care sunt expusi copiii din cauza telefoanelor mobile

Mancarea sanatoasa poate fi distrusa usor, daca nu suntem atenti. Metodele corecte de gatit pentru carne, supe si prajituri. Va vine in minte o ciorba atunci cand va imaginati o mancare sanatoasa? Daca ciorba contine legume sotate in ulei nu vorbim nici pe departe despre un preparat sanatos, ci despre o bomba calorica. Ajuta-ti aproapele si te protejezi de infarct. Intr-un studiu recent, publicat in Journal of Epidemiology Community Health, o echipa de la Universitatea din Michigan a examinat efectele pe care le au mediul/cartierul si relatiile dintre cei care locuiesc. continuă pe Hotnews

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de cultura; Varsovia, cel mai ieftin

Londra este cel mai scump oras din Europa pentru activitati culturale cum ar fi baletul, opera, vizitarea monumentelor istorice si muzica clasica, indica o cercetare preluata de The Independent. Un studiu realizat in 12 mari orase europene a constatat ca Londra este de peste trei ori mai scumpa in ceea ce priveste costul activitatilor culturale decat cel mai ieftin oras, Varsovia, relateaza Agerpres.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

TOP. Vedetele din serialul The Big Bang Theory, cel mai bine platiti actori de televiziune

Jim Parsons, Kaley Cuoco si Johnny Galecki, care joaca in serialul TV Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory, sunt cel mai bine platiti actori de televiziune, potrivit unui top anual realizat de revista TV Guide si citat de Mediafax.

Colorantul caramel, cel mai raspandit in lume, poate fi daunator sanatatii

Colorantul caramel, cel mai raspandit si cel mai utilizat colorant alimentar, poate fi daunator pentru sanatate, potrivit rezultatelor unui studiu publicat joi de Institutul Stiintific de Sanatate Publica ISP) din Belgia, informeaza Agerpres.

Africa de Sud isi inchide granitele pentru statele cel mai afectate de virusul Ebola

Africa de Sud isi va inchide granitele pentru cetatenii provenind din cele trei tari cel mai afectate de virusul Ebola - Guineea, Liberia si Sierra Leone, scrie AFP. Accesul calatorilor care vin din aceste.

Cel mai iubit Rege al Romaniei, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, astazi, de la 21.30

Au trecut 70 de ani de cand tanarul Rege al Romaniei ii intoarcea spatele celui mai sangeros Dictator al istoriei - Adolf Hitler. La 70 de ani de la 23 august 1944, Antena 3 ofera Romaniei cel mai frumos cadou:.

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani. Acesta a fost construit intre Oravita si Bazias, iar prima garnitura a pornit la drum pe 20 august 1854. La inceput a sustinut exporturile de carbune spre Europa occidentala, dar a atras si multi turisti, pentru ca strabatea un peisaj unic. Declinul acestei linii ferate a inceput odata cu ridicare hidrocentralei de la Portile de Fier, informeaza TVR.

Tradeville spune ca bancile cu rezultate financiare slabe au cel mai mare potential. Banca Transilvania? Supraevaluata

Bancile cu scaderi ample ale rezultatelor financiare in ultimele 12 luni sunt cele care au si cel mai mare potential de crestere a cotatiilor pe bursa, considera analistii casei de brokeraj Tradeville.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit la Londra in data de 19 august, va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Capitala, au declarat, joi, surse apropiate familiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )