Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile: In Romania inca se moare din cauza hemofiliei; Ce nu stiai despre aditivii din paine; Cele 3 motive sa mananci ciocolata neagra in fiecare zi

Hotnews Hotnews,
 Utile: In Romania inca se moare din cauza hemofiliei; Ce nu stiai despre aditivii din paine; Cele 3 motive sa mananci ciocolata neagra in fiecare zi

Beneficiile extraordinare ale ridichiilor. Desi multa lume nu stie, banalele ridichii rosii sunt bogate in vitamine si minerale si pot combate boli grave precum cancerul sau bolile de rinichi. Ridichile contin vitamina C, 100 de grame de ridichii asigurand. Care sunt cei mai importanti colaci de salvare pentru inima ta. Chiar daca, desigur, predispozitia genetica este un factor decisiv in instalarea bolilor cardiovasculare nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam si sa dam vina pe gene atunci. continuă pe Hotnews

Mai multe croaziere pe Marea Neagra si Delta Dunarii, suspendate din cauza crizei ucrainene

Aproape 1. 000 de turisti si-au anulat deja sosirile in Delta Dunarii, programate pentru urmatoarele doua luni, din cauza crizei politice din Marea Neagra, operatorii turistici tulceni sperand ca situatia sa.

CNA: B1 TV, amendat din cauza lui Radu Banciu.

CNA amendeaza, joi, B1 TV, cu 15. 000 de lei, din cauza realizatorului Radu Banciu, care a spus, in mai multe editii ale emisiunii sale, ca femeile din Republica Moldova se prostitueaza, relateaza Mediafax. Citeste si: Realitatea TV, amendata de CNA cu 20. 000 de lei, din cauza emisiunii lui Rares Bogdan a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii .

Halep a abandonat la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep nu va mai juca la turneul WTA de la Miami din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept.

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, din cauza incalzirii vremii

Meteorologii au anuntat, vineri, ca exista un risc insemnat de producere a unor avalanse in zona inalta a Muntilor Faragas, din cauza incalzirii vremii, dar si a ninsorilor din ultima perioada,.

Jessica Simpson si-a amanat din nou nunta. Din cauza parintilor de aceasta data

Din nou o amanare pentru Jessica Simpson! Cantareata si-a reprogramat iarasi nunta, insa de aceasta data din cauza parintilor ei.

Fitch si SP au inrautatit perspectiva ratingului Rusiei din cauza sanctiunilor impuse de SUA si UE

Agentiile de evaluare financiara Fitch si StandardPoors SP) au inrautatit de la stabila la negativa perspectiva ratingului suveran al Rusiei, din cauza unui eventual impact negativ al al.

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, din cauza incalzirii vremii.

Meteorologii au avertizat, vineri, ca exista un risc insemnat de producere a unor avalanse in zona inalta a Muntilor Faragas, din cauza incalzirii vremii, relateaza Mediafax. Avertizarea este valabila pana luni seara, la ora 20. Reprezentantii Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu au anuntat ca riscul producerii avalanselor in Muntii Fagaras, la peste 1. 800 de metri altitudine, este de trei - risc insemnat. Citeste si: Turistii bucuresteni blocati in Bucegi, .

CNA: B1 TV, amendat cu 15.000 de lei din cauza emisiunii lui Radu Banciu

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova, anunta Mediafax.

Antena 3, amendata cu 30.000 de lei din cauza linsajului mediatic la adresa lui Andrei Plesu.

CNA a decis, joi, sa amendeze cu 30. 000 de lei Antena 3, din cauza emisiunii Sinteza zilei, in care a fost folosit un limbaj injurios la adresa lui Andrei Plesu, relateaza Mediafax. Amenda de 30. 000 de lei a fost aplicata la propunerea Laurei Georgescu, presedintele CNA, cu sase voturi pentru Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea si Rasvan Popescu) si doua voturi impotriva Narcisa Iorga si Florin Gabrea). Iorga si Gabrea au sustinut .

Tanarul decedat in Sectia 10 a murit din cauza bataii. Agentul, cercetat penal.

Tanarul care incasa bani de parcare in Capitala care a murit in sediul Sectiei 10 Politie a decedat din cauza batailor unui agent, care acum este cercetat penal pentru vatamare cauzatoare de moarte. Conform unui comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB), a doua zi dupa decesul b[rbatului, a fost efectuata autopsia medico-legala, la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. In urma analizei necropsiei si a cercetarilor facute de procurorii de la PTB si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )