Libnet.ro
UNICEF

13:30

Utilizatorii iPhone 6 Plus, primele nemultumiri: Telefonul se indoaie in buzunar

Antena3 Antena3,
Utilizatorii iPhone 6 Plus, primele nemultumiri: Telefonul se indoaie in buzunar

Utilizatorii noilor smartphone-uri de la Apple au luat cu asalt forumurile pasionatilor de gadgeturi, nemultumiti problema deloc neglijabila a noului iPhone 6 Plus: se indoaie daca este tinut mai mult timp in. continuă pe Antena3

LG ironizeaza iPhone 6 Plus pentru ca se indoaie

IPhone 6 Plus are mari probleme de rezistenta. Utilizatorii au aratat ca telefonul se poate indoi cu doua degete sau cand sta in buzunar. Evident, LG nu a stat degeaba si a ironizat aceasta problema a companiei. iPhone 6 Plus a fost abia lansat pe piata si a ajuns la cativa utilizatori. Din pacate pentru ei, au descoperit ca telefonul se poate indoi usor in buzunar. Un utilizator a testat daca telefonul sau se poate indoi cu degetele. El a [].

Utilizatori de iPhone 6 Plus, nemultumiti ca telefonul se indoaie cand este tinut in buzunar (VIDEO)

Proprietarii de iPhone 6 Plus sunt revoltati din cauza faptului ca telefonul se indoaie foarte usor, schimbandu-si forma chiar si atunci cand este tinut in buzunar. De la lansarea smartphone-ului, care a avut.

iPhone 6 Plus, ironizat de LG pentru ca se indoaie in buzunar

IPhone 6 Plus are mari probleme de rezistenta. Utilizatorii au aratat ca telefonul se poate indoi cu doua degete sau cand sta in buzunar. Evident, LG nu a stat degeaba si a ironizat aceasta problema a companiei.

iPhone 6 Plus se indoaie si ramane indoit (video)

Pe internet au aparut imagini ale utilizatorilor de iPhone 6 Plus care au raportat faptul ca telefonul se indoaie tinut in buzunarul din fata al pantalonilor. Ulterior a aparut si un test de indoire care arata acest lucru. Materialele de calitate slaba au dus la pierderea imaginii de produs robust si premium a Apple iPhone, acest dispozitiv fiind acum in linie cele de la Samsung si HTC, doar ca nejustificat de scump.

iPhone 6 Plus se indoaie in buzunar (video)

Pe internet au aparut imagini ale utilizatorilor de iPhone 6 Plus care au raportat faptul ca telefonul se indoaie tinut in buzunarul din fata al pantalonilor. Ulterior a aparut si un test de indoire care arata acest lucru. Materialele de calitate slaba au dus la pierderea imaginii de produs robust si premium a Apple iPhone, acest dispozitiv fiind acum in linie cele de la Samsung si HTC, doar ca nejustificat de scump.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in premiera in Romania

Primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost livrate in Romania prin QuickMobile. QuickMobile aduce clientilor din Romania primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cei care au dorit dispozitivele, le-au putut precomanda pe site-ul magazinului online imediat dupa ce au fost anuntate de Apple. Cele doua telefoane au fost precomandate de circa 1. 500 de clienti, iar QuickMobile afirma ca numarul acestora se va tripla spre sfarsitul lunii noiembrie, se arata in comunicatul remis Playtech. Citeste [].

Primele teste confirma o autonomie slaba pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Cu toate ca oficialii Apple se mandreau in prezentare cu autonomia noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, testele reale nu sunt la fel de optimiste. Aproape ca in fiecare an, noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin la pachet cu o baterie mai mare care, in teorie, ar trebui sa stea la baza unei autonomii sporite. Din pacate, daca ar fi sa credem clasamentul de mai jos realizat de cei de la PhoneArena, autonomia noile terminale nu este [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus se incarca mai rapid, dar nu cu incarcatorul inclus

Primele teste au scos la iveala faptul ca noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus suporta incarcarea la 2,1 amperi, incarcatoarele incluse nu au insa aceasta putere. inainte de lansarea noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inceput sa circule pe internet foarte multe zvonuri. Cu mici exceptii, cele mai multe dintre ele s-au si confirmat. Din pacate, nu am vazut inclus in pachet un cablu USB reversibil, iar oficialii companiei nu s-au mandrit in cadrul conferintei de lansare [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus doboara recordul de vanzari din 2013

IPhone 6 si iPhone 6 Plus suntnoile telefoaneApple si cele care doboara recordul de anul trecut pentru primul weekend de vanzari. Apple informeaza ca a reusit sa vanda peste 10 milioane de unitati din iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Anul trecut, iPhone 5s si versiunea mai ieftina 5c au ajuns la 9 milioane de unitati, cu 3,6 milioane pentru iPhone 5c. in prezent, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt diferentiate doar de dimensiunea ecranului si stabilizarea optica a [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns pe site-urile de anunturi. Cat trebuie sa scoti din buzunar

IPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au fost lansate oficial in Romania. Totusi, telefoanele pot fi gasite deja in ofertele unor magazine online, dar si pe site-urile de anunturi, precum OLX, Tocmai sau Okazii. Pe site-ul OLX. ro sunt peste 250 de anunturi. Preturile pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus variaza intre 2. 850 lei si 5. 000 lei, in functie de model si de capacitatea de stocare. Cel mai ieftin iPhone din lista costa 2850 lei si este un iPhone [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )