Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vacante romantice de Ziua Indragostitilor. Cat costa cel mai scump pachet turistic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacante romantice de Ziua Indragostitilor. Cat costa cel mai scump pachet turistic

Ziua Indragostitilor este un bun prilej pentru calatorii, iar multi romani si-au facut deja rezervari pentru o mini-vacanta romantica. Anul acesta, au ales atat destinatii clasice precum Paris, Roma, Viena, Venetia, Barcelona, cat si destinatii. continuă pe Wall-Street Ro

Noua masina construita la Craiova se vinde acum si in Romania. Cat costa cea mai ieftina versiune

Lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din toamna anului trecut, varianta imbunatatita a modelului Ford Ecosport ajunge in Romania la un pret de pornire de 15. 400 de euro,.

Ce nu trebuie sa faci de Ziua indragostitilor

Indiferent cat de mult iti iubesti partenerul,anumite aspectetrebuie respectate inclusiv de Ziua indragostitilor. Iata la ce doleante trebuie sa fii atent, conform perfecte. ro: 1. Nu.

Cariera le cam STA in calea IUBIRII! Ce vedeta va fi SINGURA de Ziua indragostitilor (FOTO)

Gina Pistol va petrece singura cuc de Ziua indragostitilor in timp ce Smiley se va afla in Chisinau cantand pentru fanele lui. Cariera celor doi le cam sta in calea iubirii, iubindu-se mai mult in timpul.

Ce spune despre relatia voastra cadoul pe care i-l faci de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor este la un pas distanta, iar magazinele s-au umplut deja de inimioare si de cadouri. Cum alegi cadoul perfect? Pentru ca, desi poate ca iubita ta iti spune ca nu crede in aceasta sarbatoare, cu siguranta asteapta sa-i faci o surpriza.

Iti plac adidasii lansati de Louis Vuitton? Iata cat costa!

Iti plac adidasii model anii 90? Sau cei denumiti acum dad shoe? Ce ai zice de un model lansat de celebra casa de moda Louis Vuitton? Iata cat costa! .

Cel mai mare zacamant de mercur din lume, existent in zona arctica, ar putea reprezenta un pericol pentru sanatatea globala

Oamenii de stiinta au identificat cel mai mare zacamant de mercur din lume in permafrostul din regiunea arcticii, iar acesta ar putea reprezenta un pericol pentru sanatatea oamenilor si a animalelor . Nu este inca clar cat de multa cantitate ar putea ajunge in reteaua alimentara, pe masura ce temperatura creste la nivel global, scrieNational Geographic.

Succes pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru

Patru modele de Dacia se afla in top 10 al masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru, potrivit unui studiu publicat in presa franceza. Autovehiculele fabricate la Mioveni sunt cele mai economice, spun.

R. Moldova: Parlamentul a adoptat o declaratie prin care condamna amestecul Rusiei in activitatea politica de la Chisinau. Dodon: Declaratia este cel mai impulsiv mesaj anti-rusesc lansat in ultimii 25 de ani

Parlamentul de la Chisinau a adoptat joi o declaratie prin care condamna atacurile Federatiei Ruse asupra securitatii informationale nationale si amestecul abuziv in activitatea politica din Republica Moldova, in replica presedintele Igor Dodon calificand documentul drept cel mai impulsiv mesaj anti-rusesc lansat la nivel inalt in ultimii 25 de ani. iar plasarea la extrema anti-ruseasca intr-o tara cu o larga sustinere pro-Rusia, un suicid politic si electoral, potrivit news. ro.

Cel mai bogat fotbalist din lume este miliardar si joaca in Spania. Nu este nici Messi, nici Ronaldo

Mathieu Flamini, mijlocasul francez care a semnat saptamana trecuta cu echipa spaniola Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept cel mai bogat fotbalist din lume. Fostul jucator al lui Arsenal si Mi.

Antioxivita antioxidant natural creat de o romanca, cel mai vandut supliment alimentar pe Vegis.

Creat de cercetatorul roman Simona Bisboaca dupa o reteta brevetata, AntioxiVita este cel mai putern.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5485 seconds )