Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un vaccin experimental impotriva coronavirus va fi adus in Romania. Anuntul facut de Streinu-Cercel

Antena3 Antena3,
Un vaccin experimental impotriva coronavirus va fi adus in Romania. Anuntul facut de Streinu-Cercel

Directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, prof. Adrian Streinu-Cercel, sustine ca un vaccin experimental din Marea Britanie impotriva coronavirus va ajunge in Romania in perioada urmatoare. continuă pe Antena3

Directorul Institutului Matei Bals: Romania va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie. in cat timp vor incepe testele pe voluntari

Profesorul universitar Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a declarat ca in termen de aproximativ o luna un vaccin experimental impotriva noului coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat pe grupe de persoane.

Streinu Cercel: Un vaccin experimental pentru coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat in aproximativ o luna

Un vaccin experimental pentru coronavirus facut in Marea Britanie ar putea fi adus in Romania si testat pe grupe de persoane, in termen de aproximativ o luna, a declarat vineri, la Antena 3, managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel.

Ea este prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirus. E o sansa uriasa pentru mine sa contribui cu ceva

Jennifer Haller este prima persoana din lume care a fost vaccinata impotriva coronavirus, dupa ce s-a oferit voluntara in procesul de testare a unui vaccin impotriva COVID-19.

Un medic de la Spitalul Colentina anunta cand ar putea fi varful crizei de coronavirus in Romania

Cand va fi varful crizei de coronavirus in Romania? Zvonurile sustin ca numarul celor mai multe persoane infectate cu bacteria in cauza ar fi in luna aprilie. Iata ce spune un medic de la Spitalul Colentina! Cand ar putea fi varful crizei de coronavirus in Romania? Prof. Dr. Olga Simionescu a afirmat ca se asteapta .

Cum evolueaza pandemia de coronavirus in Romania cu cifrele oficiale

Evolutia cazurilor de infectare cu coronavirus in Romania e in crestere continua in ultimele zile. Situatia pare de neoprit. Romania a intrat, incepand de luni, 16 martie, in stare de.

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

Coronavirus |Kaufland Romania anunta noi masuri de siguranta si instaleaza geamuri de protectie la casele de marcat

Kaufland Romania a demarat masuri suplimentare ce sporesc siguranta clientilor si a echipelor din magazine, ca urmare a evolutiei situatiei din ultimele zile, introducand geamuri de protectie la casele de marcat si restrictionand accesul in magazine in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )