Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinul Moderna ajunge in Romania pe 13 ianuarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vaccinul Moderna ajunge in Romania pe 13 ianuarie

Prima transa, de 14. 000 doze de vaccin Moderna, vor ajunge pe 13 ianuarie la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara CANTACUZINO. Transportul este asigurat de firma producatoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse la Bucuresti pe. continuă pe Wall-Street Ro

Prima transa de vaccinuri Moderna ajunge maine in Romania

Prima transa de vaccinuri produse de compania Moderna va ajunge maine in Romania. Aproximativ 14. 000 de doze, din totalul de peste 400. 000 care urmeaza sa fie livrate in perioada urmatoare.

Coronavirus in Romania, 12 ianuarie 2021. Creste numarul de decese

Coronavirus in Romania, 12 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri, a anuntat medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania.

VIDEO Prima transa a vaccinului Moderna a ajuns in Romania

Prima transa a vaccinului Moderna, 14. 000 de doze, a intrat in Romania, marti seara, prin punctul de trecere al frontierei Nadlac 2. Dozele vor ajunge maine dimineata la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara Cantacuzino, urmand ca in perioada urmatoare sa fie distribuite in centrele regionale si de vaccinare.

VALERIU GHEORGHITA: Prima transa de vaccin de la Moderna va sosi miercuri in Romania

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca prima transa de vaccin de la Moderna este asteptata sa soseasca miercuri in Romania.

Coronavirus in Romania, 9 ianuarie 2021. Din nou un numar mare de cazuri de coronavirus

Coronavirus in Romania, 9 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca au fost inregistrate 4. 403 cazuri noi, in Romania, in ultimele 24 de ore.

Horoscop 13 ianuarie 2021. Ce zodii au noroc azi. Vesti bune de la locul de munca

Dupa orice furtuna apare si soarele. Data de 12 ianuarie l-a adus zodiilor ba vesti proaste si risc de esec, ba momente limita si surprize neplacute, din cauza lui Mercur in Varsator, care a format un aspect tensionat de careu cu Uranus in retrograd din Taur. Astazi, 13 ianuarie, desi cifra considerata ghinionista, vine cu .

Coronavirus in Romania, 11 ianuarie 2021. Doar 7.000 de teste efectuate in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 11 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania.

Coronavirus in Romania, 10 ianuarie 2021. Nou bilant COVID-19 - Zeci de decese au fost raportate in ultimele ore

Coronavirus in Romania, 10 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca au fost inregistrate 3. 082 cazuri noi, in Romania, in ultimele 24 de ore, 62 decese noi si 1. 065 pacienti in sectiile de ATI.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )