Libnet.ro
UNICEF

21:01

Vaduva alba, cea mai cautata femeie din Stat Islamic, a fost UCISA, impreuna cu fiul sau

B1 B1,
Vaduva alba, cea mai cautata femeie din Stat Islamic, a fost UCISA, impreuna cu fiul sau

Britanica Sally Jones, supranumita Vaduva Alba, unul dintre recrutorii de top ai ISISar fi fost ucisa, alaturi de fiul ei, Jojo, intr-un atac aerian cu drona lansat de Statele Unite in luna. continuă pe B1

Imaginea care a isterizat internetul. Care este cea mai tanara femeie din fotografia de mai jos? Cei mai multi gresesc

O imagine cu patru femei a reusit sa isterizeze internetul. Mai multi internauti au fost intrebati ce varsta au femeile din imagine, iar de la spate toate cele patru femei ar putea avea varsta.

Negocierile se apropie de final! Cine va cumpara cea mai importanta farmacie din Romania

Cel mai important jucator de pe piata farma este pe cale de a-si schimba proprietarul. Fara indoiala, aceasta va fi tranzactia anului pe piata de profil. Surse din sector au dezvaluit ca fondul ceh de.

FOTO Sorana Cirstea, intr-o postura inedita la petrecerea jucatoarelor de la Linz. Ce a purtat cea mai sexy jucatoare din circuitul WTA

Sorana Cirstea va debuta azi la turneul de la Linz, din Austria, unde o va intalni pe belgianca Alison Van Uytvanck.

Test de cultura generala despre marile constructii ale tarii. Care este cea mai inalta cladire din Romania

Va propunem un test de cultura generala despre cateva dintre cele mai cunoscute constructii realizate de-a lungul timpului in Romania. Unele dintre intrebari au mai multe variante corecte de raspuns.

Cea mai neagra vara din istoria Romaniei. Cum au mutilat rusii, ungurii si nazistii Romania Mare

In perioada 1940-1941, Romania Mare faurita in 1918 inceta sa mai existe. Printr-un abuz politic de la aceea vreme, cu aprobarea Germaniei Nazite, Ungaria hortista si Uniunea Sovietica stalinista ocupau Basarabia, Bucovina de Nord si Transilania de Nord-Vest.

Transelectrica devine cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

In contextul unei aprecieri modeste a indicelui BET in ultima saptamana intervalul 28 septembrie-5 octombrie), de doar 0,07% in raport cu moneda euro, titlurile transportatorului de energie electrica Transelectrica TEL), a caror cotatie a urcat cu 1,33%, se evidentiaza ca fiind actiunile cu cea mai buna evolutie din cadrul principalului cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

A murit VADUVA ALBA, britanica jihadista din Siria: SUA se lauda, dar nu confirma (FOTO)

Britanica Sally Jones, supranumita Vaduva Alba, unul dintre recrutorii de top ai ISISar fi fost ucisa, alaturi de fiul ei, Jojo, intr-un atac aerian cu drona lansat de Statele Unite in luna.

VIDEO Zapada de jumatate de metru pe Transalpina. Cea mai spectaculoasa parte a soselei a fost inchisa circulatiei

Prima zapada din aceasta iarna a cazut pe Transalpina, unde, in unele locuri, stratul de zapada depaseste jumatate de metru. Drumarii au decis inca de sambata dimineata sa inchida portiunea de drum dintre Ranca si Obarsia Lotrului, practic, partea cea mai spectaculoasa a soselei.

In Polonia va fi construita cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice

O divizie e LG va construi langa orasul polonez Wroclaw cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice, o unitate in care va investi 1,6 miliarde dolari, scrie Reuters. Europa duce mare lipsa de unitati de productie pentru baterii, fiind dependenta de importurile din China si Coreea de Sud.

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )