Libnet.ro
UNICEF

19:30

Valcea: Primarul suspendat Emilian Francu, condamnat cu suspendare pentru mita, a revenit la Primarie

Hotnews Hotnews,
 Valcea: Primarul suspendat Emilian Francu, condamnat cu suspendare pentru mita, a revenit la Primarie

Primarul suspendat al municipiului Ramnicu Valcea, condamnat de Tribunalul Bucuresti la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a revenit, joi, la Primarie, declarand ca nu va demisiona din functie si ca va continua proiectele incepute in oras, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Valcea: Primarul suspendat Emilian Francu, condamnat pentru mita, a revenit la Primarie.

Primarul suspendat al municipiului Ramnicu Valcea, condamnat de Tribunalul Bucuresti la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a revenit, joi, la Primarie, relateaza Mediafax. El a declarat ca nu va demisiona din functie si ca va continua proiectele incepute in oras. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Emilian Francu la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, primarul fiind eliberat dupa cinci luni de inchisoare. Decizia instantei, care nu este .

Primarul suspendat din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este insa definitiva, ea.

Primarul suspendat din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind definitiva, potrivit.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat la patru ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind definitiva, potrivit.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, transmite Mediafax. Decizia nu este definitiva, ea poate fi atacata cu recurs.

Primarul din Rm. Valcea a fost condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie.

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva. Conform hotararii instantei, Francu are un termen de incercare de sapte ani. Decizia tribunalului poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Aflat in arest preventiv din 26 aprilie, Emilian Francu va fi pus in libertate, conform normelor legale in vigoare. Procurorii Directiei Nationale .

Primarul din Ramnicu Valcea, eliberat din inchisoare

Emilian Francu, primarul din Ramnicu Valcea arestat in aprilie pentru luare de mita, este asteptat sa se intoarca miercuri dimineata la primarie. Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat pe edil la patru ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva. Potrivit viceprimarului Eduard Virlan, Emilian Francu isi poate relua atributiile de primar pana la solutionarea recursului.

Emilian Francu, edilul din Ramnicu Valcea: Voi incerca sa imi demonstrez nevinovatia. Nu voi demisiona din functia de primar

Primarul Emilian Francu s-a intors astazi la primarie dupa aproape cinci luni de arest preventiv. Printr-un comunicat de presa, acesta isi cere scuze cetatenilor din Ramnicu Valcea pentru disconfortul creat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )