Libnet.ro
UNICEF

18:15

Valentina Pelinel, dezvaluire cutremuratoare legata de mama ei

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel, dezvaluire cutremuratoare legata de mama ei

In interviul acordat lui Cristi Brancu, pentru emisiunea Agentul VIPde la Antena Stars, Valentina Pelinel a vorbit despre sarcina ei, dar si despre un moment foarte dificil din viata familiei sale. intrebata. continuă pe Antena3

Cum si unde va naste Valentina Pelinel

Valentina Pelinel aproape a decis unde va naste. Vedeta va deveni, pentru prima data, mama in primavara acestui an si spune ca si-ar dori sa nasca natural, daca medicii ii vor da unda verde in acest sens. Iata cate kilograme s-a ingrasat si ce mananca pe timpul sarcinii.

Lovitura de gratie pentru Boureanu! Ce a spus Valentina Pelinel cu sinceritate: Este pentru prima data cand...

Valentina Pelinel a acceptat sa vorbeasca despre sarcina care a devenit interes national cand ea se astepta cel mai putin. Blonda recunoaste ca este pentru prima data cand a simtit ca vrea sa fie mama si ca abia asteapta.

Valentina Pelinel, primele declaratii despre sarcina

Valentina Pelinel 35 de ani) a declarat intr-o emisiune de la postul Antena Stars ca spera sa fie o mama buna, fara a da detalii despre cine ar putea fi tatal copilului.

Valentina Pelinel, surprinsa intr-un moment delicat

Valentina Pelinel traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale, dupa ce a anuntat ca asteapta primul sau copil. Chiar daca este gravida, Valentina Pelinel face exercitii fizice, deoarece nu vrea sa se.

Valentina Pelinel, mesaj misterios pe Facebook

Valentina Pelinel a postat pe Facebook un citat din Salman Rushdie. Singurii oameni care percep intregul tablou sunt cei care ies afara din cadru. , a scris blonda pe reteaua de socializare. Valentina Pelinel a a.

Valentina Pelinel face sport, chiar daca e INSARCINATA! Uite ce exercitii face pentru a nu lua prea mult in greutatea

Valentina Pelinel a fost intotdeauna o persoana activa, iar acum chiar daca este insarcinata continua sa faca foarte multa miscare. Luminita Nicolescu este antrenoarea Valentinei de ani buni si cele doua au facut o.

Ce i-a spus Valentina Pelinel lui Borcea, de ziua lui! L-a sunat, ieri, la Spitalul Jilava!

Cristi Borcea a implinit 46 de ani si, la spitalul Penitenciarului Jilava, au venit sa il vada copiii sai din prima casatorie. Juniorii afaceristului nu au fost singurii care s-au gandit la el, ci si Valentina.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea si educatia pentru sanatate

Zilele astea am fost ocupata cu canasta de vacanta si n-am prea deschis stirile. Inevitabil, totusi, am auzit ca doamna Pelinel e insarcinata. Si ca exista sanse ca tatal copilului ei sa fie Cristi Borcea, momentan cofrat la Poarta Alba, cum se spunea in lumea buna pe vremuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1961 seconds )