Libnet.ro
UNICEF

05:15

Valentines day, pe partie la Borsa. Serbarile zapezii se suprapun cu Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Valentines day, pe partie la Borsa. Serbarile zapezii se suprapun cu Ziua indragostitilor

Editia a XIII-a a Serbarilor zapezii din acest an de la Borsa se suprapune cu Ziua Sfantului Valentin. Astfel, tematica din acest an a evenimentului a fost adaptata, iar participantii la manifestare vor avea parte de un spectacol condimentat cu toate ingredientele. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG de Ziua indragostitilor. Cadouri perfecte de Valentines Day

Ziua indragostitilor la eMAG este sarbatorita de cel mai mare lant de retaileri din Romania cu o serie impresionanta de reduceri. Cu ocazia aceasta ii poti lua iubitului/iubitei tale cele mai frumoase cadouri la eMAGde Valentines Day. Valentines Day este poate cea mai importanta zi din an pentru partenerul/partenera ta. Cu aceasta ocazie ii poti [].

Promotii si reduceri eMAG, Altex si Flanco de Valentines Day

Dupa cum era de asteptat, Valentines Day vine cu o serie noua de reduceri eMAG la gadgeturi de toate felurile. De Ziua indragostitilor, eMAG, Altex si Flanco au dat startul unei noi campanii de reduceri. Pe langa dispozitivele electronice, electrocasnice si alte gadgeturi, magazinele au inclus si o gama interesanta de cadouri romantice pe care [].

Cadouri de Valentines Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

F64 porneste, astazi, campania Iubesc fotografia, de Valentines Day, cu un sezon de reduceri substantiale la produsele sale, urmand sa deruleze perioada preturilor mici pani pe 16 februarie. in apropierea sarbatorii indragostitilor, F64 te ajuta sa descoperi care sunt acele detalii si amanunte care merita iubite, fie ca e vorba de un obiectiv cu care [].

Andre Rieu: Sunt un barbat foarte romantic. I-am cerut mana sotiei chiar de Valentines Day FOTO VIDEO

Violonistul olandez Andre Rieu, in varsta de 66 de ani, a marturisit, intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, ca este un romantic incurabil, dezvaluind si de ce Valentines Day are o insemnatate aparte pentru el.

Cadouri de Ziua indragostitilor pentru el: idei pentru un Valentines Day perfect

Cadouri de Ziua indragostitilorse gasesc in prezent la majoritatea magazinelor importante, iar ofertele disponibile sunt care mai de care mai bune. Ziua indragostitilor este din ce in ce mai aproape, iar comerciantii din Romaniaofera reduceri din ce in ce mai avantajoase. in cazul in care nu te-ai hotarat inca ce cadou vrei sa ii iei [].

Spectacol deosebit, in regia maestrului Gigi Caciuleanu, pe scena Operei Nationale din Iasi. De Valentines Day: Imagine all the people (John Lennon)

Opera Nationala Romana Iasi pune in scena pe 14 februarie, de Ziua indragostitilor, un spectacolul special, care a obtinut in 2014 Premiul de excelenta la Gala Premiilor Operelor Nationale.

Valentines Day, afacere made in SUA care aduce profit in Romania. Cu ce promotii ii iau comerciantii cu asalt pe indragostiti

Ziua indragostitilor, prima mare sarbatoare dupa Craciun si Revelion, da startul afacerilor de iarna- primavara, in care comerciantii de tot felul isi etaleaza cele mai bune oferte si cauta sa obtina si primele mari profituri din acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )