Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cadouri de Valentines Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

Playtech Playtech,
Cadouri de Valentines Day la reducere pentru cei care iubesc fotografia

F64 porneste, astazi, campania Iubesc fotografia, de Valentines Day, cu un sezon de reduceri substantiale la produsele sale, urmand sa deruleze perioada preturilor mici pani pe 16 februarie. in apropierea sarbatorii indragostitilor, F64 te ajuta sa descoperi care sunt acele detalii si amanunte care merita iubite, fie ca e vorba de un obiectiv cu care []. continuă pe Playtech

Mesajul lui Toma Caragiu pentru cei care incearca sa inchida gura presei: Poporul asta vreti voi sa-l opriti sa rada? De minciuna, de prostie, de hotie, de vorbele voastre umflate..

Razvan Dumitrescu a prezentat, la Subiectiv, un fragment din filmul Actorul si salbaticii, in care Toma Caragiu, care interpreta rolul maestrului Costica Caratase, vorbeste despre libertatea de exprimare a.

Reduceri eMAG de Ziua indragostitilor. Cadouri perfecte de Valentines Day

Ziua indragostitilor la eMAG este sarbatorita de cel mai mare lant de retaileri din Romania cu o serie impresionanta de reduceri. Cu ocazia aceasta ii poti lua iubitului/iubitei tale cele mai frumoase cadouri la eMAGde Valentines Day. Valentines Day este poate cea mai importanta zi din an pentru partenerul/partenera ta. Cu aceasta ocazie ii poti [].

Promotii si reduceri eMAG, Altex si Flanco de Valentines Day

Dupa cum era de asteptat, Valentines Day vine cu o serie noua de reduceri eMAG la gadgeturi de toate felurile. De Ziua indragostitilor, eMAG, Altex si Flanco au dat startul unei noi campanii de reduceri. Pe langa dispozitivele electronice, electrocasnice si alte gadgeturi, magazinele au inclus si o gama interesanta de cadouri romantice pe care [].

Andre Rieu: Sunt un barbat foarte romantic. I-am cerut mana sotiei chiar de Valentines Day FOTO VIDEO

Violonistul olandez Andre Rieu, in varsta de 66 de ani, a marturisit, intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, ca este un romantic incurabil, dezvaluind si de ce Valentines Day are o insemnatate aparte pentru el.

Valentines Day, afacere made in SUA care aduce profit in Romania. Cu ce promotii ii iau comerciantii cu asalt pe indragostiti

Ziua indragostitilor, prima mare sarbatoare dupa Craciun si Revelion, da startul afacerilor de iarna- primavara, in care comerciantii de tot felul isi etaleaza cele mai bune oferte si cauta sa obtina si primele mari profituri din acest an.

Deputatii vor amenzi mai mari pentru persoanele care defaimeaza

Persoanele care discrimineaza persoane fizice risca amenzi intre 1. 000 si 30. 000 lei, iar cei care discrimineaza grupuri sociale, intre 2. 000 si 100. 000 lei, conform unui raport admis, marti, de Comisiile juridica si pentru drepturile omului, din Camera Deputatilor.

Vasile Dancu, despre legea privind reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat la Realitatea TV ca legea care prevede reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti are anumite inadvertente. Eu cred ca daca e vorba de exercitarea abuziva a unui drept, asta nu inseamna ca trebuie sa scoti dreptul, ci sa elimini abuzul care a venit, spune Dancu. in viziunea sa, autoritatile au avut o reactie disproportionata in aceasta chestiune.

inainte de a crea sanctiuni pentru pacientii care nu se prezinta la medic, sa le oferim o infrastructura medicala dezvoltata

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, considera ca, inainte de a crea sanctiuni pentru pacientii care nu se prezinta la medic, trebuie sa se realizeze cadrul legal si sa le fie pusa la dispozitie o infrastructura medicala dezvoltata in toata tara.

Cadouri de Ziua indragostitilor pentru el: idei pentru un Valentines Day perfect

Cadouri de Ziua indragostitilorse gasesc in prezent la majoritatea magazinelor importante, iar ofertele disponibile sunt care mai de care mai bune. Ziua indragostitilor este din ce in ce mai aproape, iar comerciantii din Romaniaofera reduceri din ce in ce mai avantajoase. in cazul in care nu te-ai hotarat inca ce cadou vrei sa ii iei [].

Sfaturi pentru cei care calatoresc in tarile cu transmitere locala a virusului Zika

Persoanele care calatoresc in tarile cu transmitere locala a virusului Zika sunt sfatuite sa poarte pantaloni lungi si bluze sau camasi cu maneca lunga, dar si sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari. Asta potrivit informatiilor publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica INSP).

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2783 seconds )