Libnet.ro
UNICEF

09:15

Valeriu Gheorghita: Cred ca rata de vaccinare va fi mult mai mare in unitatile medicale Informarea, pe doi vectori principali profesionisti din domeniul sanatatii si mass-media (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Cred ca rata de vaccinare va fi mult mai mare in unitatile medicale Informarea, pe doi vectori principali profesionisti din domeniul sanatatii si mass-media (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat ca informarea legata de vaccinare se desfasoara pe doi vectori principali, si anume profesionistii din domeniul. continuă pe B1

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir.

Valeriu Gheorghita, despre combaterea dezinformarii: Cea mai eficienta strategie, informarea corecta si o comunicare transparenta, onesta Toti ne dorim acelasi lucru sa se incheie odata aceasta pandemie (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit despre dezinformarea legata de acest subiect si s-a aratat de parere ca informarea corecta si o comunicare.

Dr. Valeriu Gheorghita: Dozele de vaccin refuzate de medici vor fi redistribuite in urmatoarea etapa Cand se vaccineaza presedintele Iohannis

Vaccinarea personalului medical se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie - inceputul lunii februarie 2021 iar dozele refuzate de medici si asistenti in prima etapa de vaccinare vor fi redistribuite in etapa a doua, a declarat, sambata, dr. Valeriu Gheorghita, seful Campaniei de vaccinare anti-COVID.

Valeriu Gheorghita: S-a concretizat speranta noastra. Daca lucrurile decurg bine in primele 6 luni am putea asigura 60-70% din imunizare in randul populatiei (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat se va preocupa ca totul sa decurga normal, iar vaccinurile trebuie facute ladistanta de 28 de zile. Cred ca.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Seful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica, la Antena 3, ce se intampla din punct de vedere medical cu persoanele care dezvolta efecte secundare grave post-vaccinare si cine va prelua responsabilitatea acestei situatii, dat fiind ca producatorii de vaccin solicita imunitate in fata legii in statele care folosesc produsele lor.

Valeriu Gheorghita: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare Nu avem nevoie de investigatii care trebuie facute inainte de efectuarea vaccinarii (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a declarat ca in momentul de fatasunt foarte putine contraindicatiilegate de vaccinare. Doar comunicarea.

VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, spune ca intarzierea celei de-a doua transe de vaccin a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )