Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dr. Valeriu Gheorghita, detalii de ultima ora despre vaccinare: Persoanele cu aceste boli vor fi vaccinate cu prioritate

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita, detalii de ultima ora despre vaccinare: Persoanele cu aceste boli vor fi vaccinate cu prioritate

Dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID care se va desfasura la nivel national, a explicat, luni, la Antena 3, care sunt persoanele care vor primi cu prioritate vaccinul cand acesta va sosi in Romania. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat .

Dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID: Primul vaccin, posibil la sfarsitul lunii decembrie!

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national, a vorbit despre cum se va desfasura campania efectiva de vaccinare. Primul cetatean roman ar putea fi vaccinat la sfarsitul lunii decembrie sau inceputul lunii ianuarie a anului viitor.

Medicul Valeriu Gheorghita: Au inceput pregatirile pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 Unde vor fi depozitate dozele, cum se va realiza transportul si cine are prioritate (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat vineri seara, pentru B1 TV, ca e posibil ca primele doze de vaccin sa nu ajunga in Romania luna viitoare,.

DR. VALERIU GHEORGHITA; Vor fi infiintate caravane pentru vaccinarea anti-COVID a persoanelor greu deplasabile

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminica seara, ca vor fi infiintate si centre mobile de vaccinare - caravane - care ar urma sa asigure imunizarea persoanelor care sunt greu deplasabile sau a celor cu dizabilitati, relateaza Agerpres.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea. Detalii de ultima ora

Un nou incendiu a izbucnit in dimineata aceasta la un spital din Cluj-Napoca. Astfel ca pacientii au fost evacuati de urgenta, pana ce focul a fost stins in totalitate de salvatori. Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea De mentionat este si faptul ca acest incendiu este al doilea .

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-SARS-CoV-2: Cu siguranta sub 18 ani nu vom vorbi despre vaccinare, cel putin in perioada urmatoare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare privind combaterea infectiei cu SARS-CoV-2, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca tinerii cu varste sub 18 ani si persoanele cu boli cronice grave si in stadii terminale nu vor fi imunizati, intrucat nu exista studii certe cu privire la aceste categorii de varsta efectuate de companiile care dezvolta un vaccin care sa combata infectia provocata de noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )