Libnet.ro
UNICEF

10:45

Valeriu Strelet, noul premier al Republicii Moldova, cu diplomele si notele la vedere

B1 B1,
Valeriu Strelet, noul premier al Republicii Moldova, cu diplomele si notele la vedere

Valeriu Strelet, insarcinat luni de catre presedintele Nicolae Timofti sa formeze un nou Guvern, un politician vechi, cofondator, deputat PLDM si liderul grupului parlamentar liberal-democrat, a publicat marti pe. continuă pe B1

Cu diplomele in regula, Valeriu Strelet preia conducerea Republicii Moldova

Valeriu Strelet a inlocuit-o pe Maia Sandu in calitate de candidat la functia de premier al Republicii Moldova, dupa mai multe zile de zvonuri de presa si negocieri cu usile inchise intre liderii partidelor pro-europene de la Chisinau.

Valeriu Strelet, noul candidat la functia de premier al Moldovei, in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat PDM) si Partidul Liberal PLM).

Valeriu Strelet, propus premier al Moldovei in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat.

Cum a cazut candidatura Maiei Sandu la functia de premier al Republicii Moldova

Maia Sandu, ministrul in exercitiu al Educatiei si care a fost propusa initial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, sustine ca liberalul Mihai Ghimpu si democratul Marian Lupu au refuzat sa discute cu ea despre programul de guvernare al viitorului executiv.

Averea candidatului la functia de prim-ministru. Ce bunuri detine Valeriu Strelet

Valeriu Strelet, candidatul oficial la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, se inscrie in randul celor mai bogati politicieni. Jurnalistii de la Rise Moldova scriu ca deputatul locuieste intr-o casa de lux, estimata de expertii imobiliari la opt milioane de lei. El are doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii.

Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM),.

Republica Moldova: Valeriu Strelet a fost propus premier in locul Maiei Sandu

Valeriu Strelet este noul candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova. Informatia a fost confirmata de presedintele PLDM, Vladimir Filat, informeaza Jurnal de Chisinau. Partidul condus de Filat a.

Valeriu Strelet, premier desemnat al Republicii Moldova

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM).

Nicolae Timofti a semnat numirea in functia de premier a lui Valeriu Strelet

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier al Republicii Moldova, potrivit Unimedia.

Valeriu Strelet, propus pentru functia de premier al Repubicii Moldova

Consultarile intre presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, si fractiunile parlamentare privind desemnarea candidaturii la functia de prim-ministru au avut loc dupa ce au fost amanate de doua ori.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )