Libnet.ro
UNICEF

17:15

Valeriu Strelet, propus pentru functia de premier al Repubicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Valeriu Strelet, propus pentru functia de premier al Repubicii Moldova

Consultarile intre presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, si fractiunile parlamentare privind desemnarea candidaturii la functia de prim-ministru au avut loc dupa ce au fost amanate de doua ori. continuă pe Adevărul

Valeriu Strelet, propus premier al Moldovei in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat.

Valeriu Strelet, noul candidat la functia de premier al Moldovei, in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat PDM) si Partidul Liberal PLM).

Va mai candida Ponta pentru functia de premier? Vezi aici raspunsul sau

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca NU va mai candida pentru functia de prim-ministru. Nu mai candidez in 2016 sa fiu prim-ministru. in 2016 vreau sa c.

Republica Moldova: Valeriu Strelet a fost propus premier in locul Maiei Sandu

Valeriu Strelet este noul candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova. Informatia a fost confirmata de presedintele PLDM, Vladimir Filat, informeaza Jurnal de Chisinau. Partidul condus de Filat a.

Timofti a semnat decretul de desemnare a premierului. Valeriu Strelet: Sunt un om de partid. in primul rand, voi depune demersul catre FMI

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet, inaintat de AIE 3. Acesta a facut primele declaratii pentru presa.

Timofti s-a consultat cu liderii AIE 3. PLDM s-a razgandit: Valeriu Strelet este candidatul la functia de premier

Consultarile intre presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, si fractiunile parlamentare privind desemnarea candidaturii la functia de prim-ministru au avut loc dupa ce au fost amanate de doua ori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )